CROSSDOCK Extraliga

Piráti jsou stále ve hře o play off! Potvrdí Karviná formu v Pardubicích?

Základní část Extraligy se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Všechny týmy teď bojují o důležité body, které by jim mohly pomoci k postupu do play off či lepšímu startovnímu místu do vyřazovacích bojů. Hradec Králové čeká dvojzápas, jenž rozhodne o jeho osudu. Jak ustojí tlak Letohrad nebo Hostivař?


>>SLEDUJTE 3 ZÁPASY ŽIVĚ NA TVCOM.CZ<<

Tento víkend je na programu celkem 7 duelů, které opět trochu přiblíží postupující osmičku do play off. V pátek by si Kladno mělo jít pro body do zápasu proti poslednímu KOVU, jak na to zareagují hokejbalisté z Palmovky? V podobný čas se také odehraje pražské derby mezi Kertem a Hostivaří, kde je favorit jasný. Hostivaři by se však body hodily.

V sobotu ústecká Elba vyzve Plzeň, která se ještě teoreticky může vyhnout play down. Zajímavý duel 4. a 5. celku proběhne v Pardubicích, kam pojede Karviná! Most vyzve Šneky, kteří by potřebovali nutně bodovat. Podaří se jim to? Můžete se také těšit na východočeské derby mezi Hradcem Králové a Letohradem, kde oběma týmům jde o hodně! V neděli nastoupí ještě jednou Most, který vyzve hradecké Piráty! Kolik bodů kdo nasbírá?

Potká se Karviná s Pardubicemi ve čtvrtfinále play off?

Na obrazovkách TVCOM poběží dva sobotní duely. Oba začínají v 16:00, takže si můžete vybrat, jaký budete sledovat. Vyberete si duel, kde proti sobě nastoupí Pardubice a Karviná? Nebo dáte šanci ústecké Elbě proti plzeňským Mečounům? Nenechte si také ujít nedělní zápas Hradce Králové, který bude proti Mostu bojovat o zázrak!