CROSSDOCK Extraliga

V Extralize jde do tuhého! Kdo se přiblíží play off a komu se naopak vzdálí?

Během dalšího víkendu se můžeme těšit na celkem 8 extraligových duelů, které opět rozkryjí postupovou hádanku do play off. Důležité zápasy čekají na Hradec Králové s Hostivaří, Dobřany či Letohrad. Kdo se naopak porve o to nejlepší možné postavení do play off?


Na letohradské Jeleny čeká veledůležitý víkend. V pátek Letohrad vyzve poslední KOVO a v sobotu předposlední Plzeň. Pokud oba tyto zápasy skončí ve prospěch Východočechů, tak jim play off nejspíše neunikne, ale pokud tyto duely nezvládnou, může se vše zkomplikovat. Kert Park se bude snažit udržet na prvním místě, ale v cestě mu bude stát ústecká Elba. Poradí si úřadující mistr s touto situací? Na pražské KOVO čeká sobotní příprava na play down proti Pardubicím. Bude toto jasná záležitost?

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM.CZ<<

Před televizními kamerami TVCOM bude možné sledovat 2 sobotní duely. V sobotu od 11:00 si nenechte ujít souboj hradeckých Pirátů, kteří na svém hřišti vyzvou rychlonohé hráče z Hostivaře. Jde téměř o přímý boj o play off, protože oba tyto celky mají stejný počet duelů! Pokud Hradec Králové uspěje, tak může jít právě před HBC Hostivař na 8. pozici. Jestli zápas vyhrají Pražané přiblíží se k postupu oni!