CROSSDOCK Extraliga

Dobřany budou bojovat o play off s Jeleny! Most může zamířit na druhé místo

Nejvyšší hokejbalová soutěž míří v základní části ke svému konci. O tomto víkendu nás čeká předposlední kolo, které rozkryje karty a možné dvojice pro play-off. Kdo si nakonec zaslouží vysněný postup do vyřazovací části sezóny? A kdo bude nakonec zápolit v play down?

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM<<


V sobotu si to Most rozdá s vedoucím týmem tabulky z Kert Parku. Severočeši budou zápolit o 3 důležité body, které je mohou posunout před play off na 2. místo v tabulce! Využijí toho? Do zajímavého klání půjdou dobřanští Šneci. Ti vyrukují proti letohradským Jelenům. Pokud by se Šnekům podařilo zvítězit, tak si vykřesají naději na play off. Ustojí Jeleni těžkou chvíli a zajistí si tak vyřazovací část sezóny?

Piráti musí získat body na pražském KOVU!

Na TVCOM bude možné sledovat tento víkend celkem 3 duely z Extraligy. Od 11:00 si budete moci vybrat mezi zápasy HBC Hostivař vs. HBC Pardubice. Tento napínavý duel dvou běhavých týmů může Hostivař poslat do jejího prvního extraligového play off, získají hostivařští hráči důležité dva body? Ve stejný čas se bude vysílat duel mezi ústeckou Elbou a Kladnem. Od 3 hodin sledujte zápas hradeckých Pirátů, kteří se proti KOVU budou snažit získat důležité body k postupu, povede se to Východočechům?