CROSSDOCK Extraliga

Vyřazovací boje Extraligy otevírají své brány! Kdo vykročí do čtvrtfinále a play down pravou nohou?

Během předposledního víkendu v dubnu se rozehrají čtvrtfinálové série play off Extraligy a také play down. Můžeme se těšit na vyrovnané série? Jaké jsou vyhlídky všech týmů a kdo se po prvních zápasech přiblíží postupu do semifinále? A kdo se naopak vyhne sestupu do 1. Ligy? Čeká nás celkem 6 sérií!

Vítěz základní části Kert Park jde za obhajobou dalšího titulu!



HC Kert Park Praha bude obhajovat svůj 5. titul v řadě. V tomto ročníku play off se mu jako první postaví ústecká Elba. Mají Severočeši šanci vyzrát na takto silný tým? Možnost budou mít ve dvou prvních duelech! Šňůru nezdarů by chtělo ukončit Kladno, jež si vyšlápne v play off na nováčky z Hostivaře. Budou Pražané svého soupeře zlobit, nebo Rysové ukáží své zkušenosti?

Těšit se můžeme i na východočeské derby Pardubic a Letohradu. Tyto dva týmy spolu odehrály vyrovnané utkání jak na podzim, tak na jaře, jak to bude vypadat v play off? Poslední dvojicí je Most s Karvinou. Tyto dva týmy si vzájemně půjdou po krku, kdo z nich bude mít více za ušima a bude mít lepší pozici k postupu do play off?


Také nás čekají první série play down, ve kterých se utkají Šneci proti KOVU a Hradec Králové proti Plzni. V jaké pozici jsou tyto týmy, kterým hrozí sestup do 1. Ligy? Kdo najde na tuto část sezóny odvahu a postaví se svému osudu? I tyto zápasy budou na programu hokejbalové Extraligy již tento týden!

Kert Park ovládl všechny týmové statistiky! Máme jasného favorita?