CROSSDOCK Extraliga

Očekávám tvrdý a běhavý hokejbal, popisuje svého čtvrtfinálového soupeře Dalimil Zvonek

Vítěz základní části Extraligy hokejbalu Kert Park Praha vyzve ve čtvrtfinále ústeckou Elbu, která jistě potrápí obhájce titulu a bude mu chtít znepříjemnit cestu za další obhajobou. Jak je se soupeřem spokojen vítěz kanadského bodování Dalimil Zvonek se dozvíte v následujícím rozhovoru.

Pokud chceme úspěch, musíme se poprat s každým

Základní část se vám povedla na jedničku, byla tam nějaká negativa?

Téměř celý podzim jsme se potýkali s marodkou, taky nás postihly nějaké herní výpadky, ale nešlo o nic velkého. Vždy se nám podařilo se s tím nějak poprat a zvládli jsme zápasy i v okleštěné sestavě.

Ve čtvrtfinále play off vyzvete ústeckou Elbu, panuje s tímto soupeřem spokojenost nebo si dokážete představit snadnějšího soupeře?

Pokud chceme pomýšlet na úspěch, musíme se poprat s každým soupeřem nehledě na to, koho si přejeme nebo ne. Určitě nechci mluvit o spokojenosti či nespokojenosti, je to prostě náš čtvrtfinálový soupeř.

S jakou hrou si myslíte, že ústečtí hokejbalisté vstoupí do play off?

S Elbou to nikdy nejsou zápasy v rukavičkách, a i náš minulý zápas to potvrdil. Takže očekávám podobný styl, jako v základní části – tedy tvrdý a běhavý hokejbal, kdy si nedáme nic zadarmo.


Speciální rituály nemáme

Vy se budete držet své hry ze základní části nebo zvolíte speciální taktiku na soupeře?

Já si ani nemyslím, že bychom měli nějakou jednu hru, kterou hrajeme celou sezónu. Na každého soupeře se chystáme specificky a předpokládám, že i na Ústí bude něco trochu jinak než třeba minulý zápas s Kladnem.

Co rituály v play off, prozradíte nám, jaké v Praze zvolíte?

Asi žádné speciální rituály nemáme. Samozřejmě jako u většiny týmů je i u nás v play off holení se pod pokutou, ale jinak nic extra. Jediný rozdíl je asi to, že už venku bude snad relativně hezky, a tak si budeme moci před zápasem v pohodě zahrát před šatnou šipky (smích).