CROSSDOCK Extraliga

Semifinále Extraligy započne tento víkend! Kdo si probojuje cestu do finále?

Čtvrtfinálové série play off Extraligy jsou za námi. Mezi Kert Park, Kladno a Most se dostaly Pardubice, které ve čtvrtfinále svedly tuhou bitvu s Letohradem na 5 zápasů. Jak ale obstojí proti zkušenému Kladnu? Kert Park se bude rvát o postup do finále se Severočechy z Mostu!


Využijí Pražané a Kladno výhodu domácího hřiště? 

V sobotu se rozehrají dvě semifinálové série, do kterých vstoupí 4 celky. Obhájce titulu z Kert Parku si to na svém hřišti rozdá s hokejbalisty Mostu, kteří na Pražany již dlouho nenašli recept. Jak se na tohoto tuhého soupeře Kert Park připraví? Budou mít domácí Pražané po víkendu mečbol? Most se pyšní zajímavou statistikou v kolonce ubráněných oslabení. Ve čtvrtfinálové sérii proti Karviné neobdržel ve třech zápasech ani jeden gól!


Ve druhé sérii proti sobě nastoupí kladenští hráči, kteří proti Hostivaři ukázali svůj pohyb a zkušenosti. Jak se s tímto soupeřem vypořádají Pardubice, které mají o 2 zápasy v nohách více než ostatní? Také se rozehraje zajímavý souboj o záchranu v soutěži, v němž pocestuje KOVO do plzeňské haly. V prvních dvou duelech půjde o hodně. Hraje se o to, kdo se přiblíží záchraně.


Sledujte semifinále nejvyšší hokejbalové soutěže na TVCOM

Sledujte obě semifinálové série na televizních obrazovkách! Oba zápasy v obou sériích se budou vysílat! V Praze zápasy sledujte na YouTube studia Bedrwood a nedělní duel Kladna a Pardubic poběží na TVCOM!