CROSSDOCK Extraliga

První finálový víkend je tady! Kdo vykročí do série o titul pravou nohou?

Extraligová sezóna je téměř u konce. Čeká nás finálová série play off Extraligy, ve které se bude Kert Park ucházet o další extraligový titul! Dokáže však Kladno najít sílu a sesadit Pražany z trůnu? Ani jeden z těchto dvou týmů zatím v play off neprohrál ani jeden duel. Kdo kapituluje jako první?

>>SLEDUJTE VŠECHNY ZÁPASY ŽIVĚ NA O2 TV SPORT<<


Potvrdí se ve finále faktor Wróbel, Zvonek a Kruček? Nebo bude kladenský Jirotka proti?

Jak Kert Park, tak Kladno jsou dva týmy, které v play off potřebovaly pouze 6 duelů na to, aby se dostaly do finále. V těchto duelech je vidět ofenzivní síla Pražanů, kteří do branky soupeřů nasázeli 31 branek a obdrželi pouze 13 gólů. HBC Kladno inkasovalo v play off o dvě branky méně, ale na druhé straně vstřelilo o 4 branky míň než Pražané. Velkou roli ve finálové sérii budou hrát přesilové hry, přičemž Kert Park početní výhody využívá z 39 %, což je opravdu velké číslo.

Kladno tak bude muset naladit svou obranu a dát si pozor na přesilové hry soupeře. Rysové ale mohou být klidní, protože v play off brání svá oslabení skvěle. Ubránili totiž téměř 87 % svých početních nevýhod, a navíc je drží gólman Jirotka, který si drží úspěšnost na 93 %! Jak na Jana Jirotku ale vyzraje trio Wróbel – Zvonek – Kruček, jež vládne osobní statistikám vyřazovací části Extraligy?


Sledujte hokejbal na O2 TV Sport! Kert Park bude útočit na 5. titul v řadě!

Všechny duely extraligového finále se budou vysílat pod taktovkou O2 TV Sport! První dva zápasy se odehrají na pražských Lužinách, tak neváhejte a sledujte obě klání od 11:00 na této stanici! Započne Kert Park obhajobu titulu zdárně? Kladno má šanci se znovu dostat na vrchol Extraligy! Je to v jeho silách?