CROSSDOCK Extraliga

Kladno může ukončit pražskou jízdu! Poznáme vítěze již tento víkend? Sledujte zápasy na O2 TV Sport

Po prvních dvou duelech je extraligové finále vyrovnané a týmy Kert Parku a Kladna mají k titulu stejně daleko. Kladnu může do karet hrát domácí prostředí, kterého by Středočeši mohli využít. Potvrdí Rysové svou formu z nedělního duelu, kdy Pražany razantně přestříleli? Kert hraje o hodně!


Nebezpečnou zbraní obou celků jsou přesilové hry! Kdo udrží nervy na uzdě?

V obou úvodních duelech finálové série byl k vidění vyrovnaný hokejbal, přičemž oba celky hodně střílely, a navíc bylo mnoho vyloučených hráčů. V sobotu se Kladnu, které má nejlepší oslabení v play off, nepovedlo ubránit dvě přesilové hry, což rozhodlo celý zápas! V neděli tomu bylo naopak a právě Kladno vstřelilo dvě branky v přesilové hře a bránit početní výhody Kert Parku se mu dařilo! Kdo v dalších zápasech bude disciplinovanější, ten nejspíše na svého soka vyzraje! A kdo bude po sobotě blíže mistrovskému poháru?

Nenechte si ujít zlatý hřeb sezóny s O2 TV Sport!

Třetí a čtvrtý zápas finále Extraligy mužů se opět bude vysílat na televizní stanici O2 TV Sport jako minulý víkend, v němž Pražané začali skvěle, ale další den našlo Kladno ten správný recept na to, jak Pražany překonat! Povede se to domácímu Kladnu i na jeho hřišti? Nebo se Kert Park již tento víkend zapíše znovu do historie českého hokejbalu? Ve hře je i pátý rozhodující duel!

>>SLEDUJTE FINÁLE ŽIVĚ NA O2 TV SPORT<<