Reprezentace

Další bezpečná výhra, Češi si poradili s Haiti a zahrají si o vítězství ve skupině

Skupinová fáze na mistrovství světa v Kanadě se blíží pro muže do svého finiše. A zatím úspěšného, protože i s Haiti jsme si poradili bezpečným výsledkem. Třeba i díky hattricku Jana Čejky.

Opět brzké rozhodnutí

Zápas lámal už v první třetině Langr, který se do 8. minuty trefil hned dvakrát. Když pak ještě do konce první třetiny načal svůj gólový účet Čejka, bylo prakticky rozhodnuto o vítězi.

Ve druhé části přidával český tým další branky, dvakrát se trefil například Filip a v kombinaci s dalšími zásahy z toho bylo po dvou patnáctiminutovkách vedení už 8:0.

Kasa znovu zacinkala

Haiti ovšem stále sympatickým výkonem občas pozlobilo českou defenzivu, jenomže branky padaly jen do sítě našeho soupeře. A tak když přes dva hráče individuální akcí prošel přes půl hřiště Jan Čejka, který úspěšně zakončoval, byl z toho nakonec opět dvouciferný výsledek 10:0, pro hostivařského odchovance hattrick a další slušný příděl do klubové kasy.

V pátek odpoledne kanadského času si tak Češi v derby zahrají o vítězství ve skupině proti Slovákům, kteří neztratili zatím ani bod.