CROSSDOCK Extraliga

Extraliga hokejbalu je zpět! Kdo se lépe připravil na 1. kolo nové sezóny?

První zářijový víkend se nezadržitelně blíží a s ním se pomalu otevírají brány hokejbalové Extraligy! První kolo přinese 6 zajímavých duelů, kdo se na ně připravil nejlépe? Dva duely se navíc budou vysílat na TVCOM.cz a jeden na YouTube Hokejbal TV! Nepropásněte úvod nejvyšší soutěže!

V jakém světle se představí nováček soutěže z Prachatic?

V sobotu 3. září se odehraje 5 extraligových utkání. HBC Kladno, které ovládlo svůj domácí turnaj, čeká na příjezd Slezanů. V jaké formě se Karviná ukáže v 1. kole Extraligy? SK Hokejbal Letohrad na svém hřišti přivítá nováčka z Prachatic. Horalové nevědí, do čeho jdou, avšak Jelenům nedají nic zadarmo. Ukážou Východočeši svou sílu? Na pardubický Svítkov zamíří dobřanští Šneci, kteří zavzpomínají na prvoligová léta. Jaký celek Svítkov poskládal na Extraligu? A co Dobřany, ukáží Pardubicím, jak se hraje Extraliga?

V 1. kole bude k vidění také pražské derby, jež se odehraje mezi Hostivaří a Kert Parkem. Jak chytí úvod soutěže pětinásobný mistr Extraligy? Do Ústí nad Labem pojedou hradečtí Piráti. Bude tato sezóna z jejich pohledu lepší než ta minulá? Elba poté v neděli vyzve podruhé za víkend Karvinou!


Kdo vykročí vstříc play off prvními body?

Sobota přinese opravdu nabitý víkend, tak neváhejte vyrazit do ochozů stadionů a podpořit tak svůj tým a hokejbal! Některé zápasy se také budou vysílat! Sledujte například zápas mezi Elbou a Hradcem Králové od 11:00, můžete se těšit na pořádnou bitvu! Jako v případě pražského derby! Od 16:00 bude Hokejbal TV z produkce Bedrwood studia vysílat zápas Kladna proti Karviné!