CROSSDOCK Extraliga

Týmy před začátkem sezóny ještě přivítaly nějaké posily. Kdo se objeví v Extralize?

Extraligoví hráči už mají za sebou letní přípravu a o víkendu vstoupí do další sezóny. Přes léto jsme mohli sledovat zajímavé změny v týmech, některá mužstva své posily představila ještě týden před startem soutěže. Koho ještě týmy do svého kádru přivedly?

Celky těsně před začátkem sezóny ještě posilují

Kladno už dříve ohlásilo jen změnu trenéra, během posledního týdne před začátkem nové sezóny ještě představilo hráčské posily. Po dvou letech se do týmu vrací Daniel Hnízdil, který naposledy působil v Mostu. Ze severočeského týmu hlásí přestup také Jiří Singer a Zbyšek Kastner. Další hráči zamířili do Kladna z pražského KOVA, které po minulé sezóně bude hrát nižší soutěž. Na střídavé starty přichází Jonáš Kyclt a Petr Adam, hostování má domluvené Jan Kočka.

Před novým ročníkem posílil také Letohrad. Kromě Lukáše Kohoutka, jenž už byl představen dříve, bude na východě Čech hrát také Dominik Macenauer, který má z Heřmanova Městce vyřízené střídavé starty. Hokejbalový útočník už za Letohrad bojoval v Extralize dorostu. Další posilou je Pavel Chovanec, který bude sbírat zkušenosti i v juniorském hokeji. Z České Třebové přichází Lukáš Kříž, který si v Letohradě zahraje poprvé v Extralize.

Noví hráči přišli i do Dobřan. V brankovišti budou nastupovat Jaroslav Fukárek mladší, Marek Hájek a Marek Košňar, z Českých Budějovic přichází Václav Kovařík a Lukáš Zelenka. Zkušené hráče doplní Tomáš Ruda z pražského KOVA a Miroslav Strejček, který naposledy hrál za pražské Rafany.

Jeden příchod oznámil ještě Hradec Králové, kde bude nastupovat Marek Mejzlík, který oblékal dres druholigového týmu SLZA Okříšky. Naopak z hradeckého mužstva odešel na hostování do Svítkova Michal Hrubý. Za stejný tým budou nastupovat Petr Kopriva a Tomáš Hudec z Heřmanova Městce, brankářskou pozici doplní Michal Šupík.