CROSSDOCK Extraliga

Extraliga pokračuje okleštěným kolem: Uspěje Svítkov i podruhé? Připíše si Hradec v derby první body?

Kvůli probíhajícímu Mistrovství světa Masters se během aktuálního víkendu odehrají pouze 3 extraligová utkání. Mistr z Kert Parku bude chtít získat body proti Elbě. Těšit se můžeme na souboj Pirátů a Jelenů. A připíše si pardubický Svítkov další body do tabulky po zápase v Plzni?

Svítkov si může nahnat body! Jak na nováčka vlétne Plzeň?

V sobotu 10. září se odehrají pouze 3 utkání nejvyšší hokejbalové soutěže. První z nich vypukne na hřišti Hradce Králové, kam pojedou letohradští Jeleni. Ti budou chtít navázat na podařený vstup do soutěže, přičemž Piráti naopak musí napravit první porážku z minulého týdne. Pardubický Svítkov začal Extraligu debaklem Dobřan, jak se na pardubické Hvězdy připraví další západočeský celek? Tentokrát Svítkov ve své hale prověří Mečouni! Mistr z Kert Parku na svém hřišti přivítá ústeckou Elbu. Bude to pro hokejbalisty z Lužin jasná záležitost jako s Hostivaří?


Jak se před kamerami Bedrwoodu představí ústecká Elba?

Jak se před kamerami Bedrwoodu představí ústecká Elba, která musela v loňské sezóně skousnout vyřazení z play off právě od Kert Parku? Sledujte tento duel na YouTube Bedrwood studio od 16:00! Jak dopadnou Jeleni? Podaří se jim vyzrát kromě Horalů i na Piráty? A co Svítkov? Připíše si další 3 body?