CROSSDOCK Extraliga

Pardubice vstupují do hry! Kdo půjde do čela Extraligy? Kert Park nebo Jeleni?

Tento víkend vypukne třetí kolo základní části hokejbalové Extraligy. V zápase kola si to rozdají letohradští Jeleni proti mistrovi z Kert Parku. Tento duel rozhodne, kdo půjde do čela tabulky! A jak dopadne „derby“ mezi Šneky a Horaly? A jak v prvních duelech sezóny dopadnou Pardubice?

Potvrdí Kert Park roli favorita? A co Prachatice, získají první extraligové body?

3. kolo Extraligy přinese celkem 6 duelů. Nejzajímavější bude asi ten v Letohradě, kam jede mistr z Prahy. Tento zápas rozhodne o tom, kdo si udrží neporazitelnost, a navíc půjde do čela tabulky. Co si Jeleni na Kert Park připraví? HBC Pardubice započnou sezónu v Ústí nad Labem. Hostivař přivítá na svém hřišti plzeňské Mečouny. V jaké formě do Prahy Západočeši přijedou?

Kladno na svém hřišti přivítá hradecké Piráty, kteří na Kladno docela umí. Ale nechají si Rysové vzít tři body? Co myslíte? Horalové po nepovedeném startu musí zabrat. Stejně na tom jsou Dobřany. Kdo na tom bude lépe v tomto duelu? HBC Hostivař a HBC Pardubice v tomto víkendu odehrají dva duely. V neděli si to rozdají proti sobě. Kdo bude mít více sil po sobotním utkání?

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM.CZ<<


Kdo se představí před kamerami? TVCOM bude v neděli od 14:00 přenášet zápas mezi Pardubicemi a Hostivaří. Uhájí Východočeši své domácí prostředí? O den dříve můžete živě sledovat na YouTube kanálu Hokejbal TV zápas mezi Letohradem a Kert Parkem z produkce Bedrwood studia.

>>SLEDUJTE DUEL Z LETOHRADU ŽIVĚ NA YOUTUBE<<