CROSSDOCK Extraliga

Další kolo Extraligy klepe na dveře! Kdo se stane podzimním králem Pardubic?

V následujícím extraligovém kole uvidíme velmi vypjaté duely, které budou rozhodovat o tom, zda se opět bude měnit tabulka. Například vedoucí soutěže z Kert Parku bude hrát přímý souboj o první místo v Karviné! Jeleni budou chtít napravit prohru z Ústí nad Labem. A kdo ovládne pardubické derby?

Uhájí Svítkov 5. místo před hokejbalisty z Polabin? Kdo v derby ovládne Pardubice?

Toto kolo přinese mnoho duelů. Dobřanští Šneci se budou snažit přelstít pražskou Hostivař, která si v minulém kole poradila s Kladnem. Jaký výsledek očekáváte? Kladno si po nezdaru v Praze bude chtít na domácí půdě vyšlápnout na ústeckou Elbu, která zase v minulém kole porazila Jeleny z Letohradu. Ti se pokusí o body obrat Mečouny ze západních Čech. Udrží se Jeleni stále na špičce tabulky? Hradec Králové pojede na jih Čech, kde jej čeká souboj s Prachaticemi. Horalové si zatím v premiérové sezóně nevedou špatně. Získají Piráti alespoň bod do tabulky, nebo budou stále s nulo i po tomto víkendu?

>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<


Sledujte zápasy hokejbalové Extraligy online! Nenechte si ujít souboj o Pardubice!

V sobotu se budou vysílat dva extraligové zápasy, které pro všechny týmy znamenají hodně. Svítkov bude hájit pozici před sokem z druhého pardubického tábora. Dokáží HBC Pardubice vyzrát na rivala ze Svítkova? Kdo před kamerami ovládne město Pardubice? Od 14:00 se v Karviné rozehraje boj o 1. místo, který poběží na YouTube kanále Hokejbal TV. Udrží se na čele Pražané nebo si udělají radost hráči Karviné? V neděli můžete sledovat od 11:00 duel HBC Pardubic a Plzně na TVCOM!