CROSSDOCK Extraliga

Sezóna se překlápí do své druhé třetiny! Získá Hradec Králové první body?

Předposlední říjnové kolo Extraligy bude velmi nabité. Celkem se za sobotu a neděli odehraje 7 zápasů, což je větší porce než obvykle. Dva zápasy během víkendu odehraje a Svítkov a Karviná, přičemž oba celky se budou chtít vytáhnout o něco dříve. Jaký bude další program zápasů?

Karviná míří na druhý dvoudenní výjezd v sezóně. Bude opět vítězný?

V tomto kole se po zdařilém pardubickém derby přesune Svítkov k duelu proti Hostivaři. Oba celky jsou velmi běhavé a tak lze od tohoto duelu očekávat rychlý hokejbal! Hradečtí Piráti se budou snažit ukončit svou černou sérii na půdě Plzně. Západočeští Mečouni však ve své hale umí, a proto to bude mít Hradec Králové velmi těžké. Letohradští Jeleni budou chtít i nadále zůstat na špičce tabulky. O body je však bude chtít okrást Kladno. Jak si Jeleni proti vicemistrovi povedou? V sobotu Karviná vyzve HBC Pardubice a v neděli na ni čeká Svítkov. Pro koho tento duel skončí lépe?


>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<

I když se o víkendu nestihnete jít podívat na jakékoliv hokejbalové utkání, tak to nevadí. Na TVCOM.cz se budou v sobotu vysílat dva hokejbalové duely. První z nich vypukne od 11:00 v Ústí nad Labem, kde velkou bitvu svede domácí Elba s dobřanskými Šneky. Zůstanou body na severu Čech? V neděli od 11:00 před kamerami ve Svítkově nastoupí karvinští hráči, kteří si budou chtít ukořistit co nejvíce bodů. Ve stejném čase se bude na YouTube kanále Bedrwood Studio vysílat zápas mistrovského Kert Parku proti prachatickým Horalům. S jakou taktikou Jihočeši do Prahy přijedou?