CROSSDOCK Extraliga

Na Horaly čeká těžká prověrka! Napraví Karviná na domácí půdě nepovedený výjezd do Pardubic?

Konec října nám přinese šest zajímavých duelů z české Extraligy. Můžeme očekávat, že tyto zápasy opět zamíchají tabulkou? Nebo zůstane pořadí při starém? Ústí nad Labem se bude chtít dotáhnout na pražské celky a Karviná si o lepší umístění zahraje s Hostivaří!

Šneci budou chtít Jeleny zpomalit

Na současném víkendovém programu hokejbalové Extraligy bude celkem 6 duelů, přičemž dva celky ze soutěže mají volno. Piráti po zisku prvních tří bodů budou odpočívat. Zatímco Kert Park bude bojovat místo Extraligy o Československý Superpohár. Avšak Extraliga se rozjede již v pátek duelem Prachatic a Kladna. Dokáží Rysové na jihu Čech zabodovat? V minulém kole si nechali utéct 3 body v Letohradě.

Horalové nastoupí i v sobotu, kdy je prověří HBC Pardubice. Kolik bodů si Horalové uhrají? Letohrad po skalpu Kladna pojede na západ Čech. Jak dobře se na Východočechy připravili Šneci? O lepší umístění se bude hrát i ve středu tabulky. Karviná bude hájit domácí hřiště před Hostivaři. Pokud Slezané uspějí, možná se posunou před ústeckou Elbu, ta by však musela podlehnout Svítkovu. Jakému osudu půjdou Ústečané na svítkovské půdě? Nenechají Hvězdy nic náhodě?


>>SLEDUJTE EXTRALIGU NA TVCOM.cz<<

Velkou mediální pozornost dostane tento víkend Československý superpohár, avšak Extraliga nebude na druhém místě. Ke druhému svému víkendovému utkání nastoupí HBC Kladno, které na svém hřišti vyzve Mečouny. Tento duel začíná v 11:00, přičemž ho můžete sledovat na TVCOM.cz!