CROSSDOCK Extraliga

Extraliga pokračuje 6 duely! Udrží se Letohrad na čele? Východočeské derby živě na TVCOM.cz

S první listopadovou sobotou do akce naskočí hned všechny extraligové celky! O body se tak bude hrát na 6 stadionech. Těšit se můžeme na zajímavé zápasy, ale i regionální derby. Kdo si po tomto kole opět vylepší svou pozici? Sobotní program Extraligy naleznete níže.

S jakou formou nastoupí Kert Park na Plzeň po Superpoháru?

Sobotní extraligový program započne v 11:00 hned na třech hřištích. Na kladenský stadion pojedou dobřanští Šneci, kteří nutně potřebují zabodovat, aby se dotáhli právě na Rysy. Ti jsou zatím na sedmé pozici se 14 body. Komu tento zápas vyjde lépe? Ve stejných patrech tabulky se pohybuje Hostivař a Prachatice. Tento souboj v sobotu vypukne na pražské Hostivaři. Jak Horalové, tak Pražané mají shodně 12 bodů, ale v tabulce si lépe stojí Jihočeši. Bude tomu tak i po tomto kole?

HC Kert Park Praha vynechal jeden zápas oproti ostatním z důvodu účasti na Československém superpoháru, ve kterém dominoval. Podaří se Pražanům přejet i plzeňské Mečouny? Nebo najdou Západočeši recept na pražského mistra? Velká bitva se odehraje v Letohradě, kam přijede pardubický Svítkov. Co rozhodne tento duel? Ukážou Jeleni svou sílu i dobře hrajícímu nováčkovi? Do Karviné pocestují Ústečané. Má Elba na to, aby zabodovala na hřišti Slezanů? Nebo se Karviná posune před Ústí nad Labem po tomto zápase? Velké derby čeká pardubické Polabiny, které budou chtít vyrabovat Piráti. Kdo ovládne souboj Pardubic a Hradce Králové?


>>SLEDUJTE EXTRALIGU NA TVCOM.cz<<

Nenechte si ujít derby hokejbalových celků HBC Pardubic a hradeckých Pirátů, které poběží od 16:00 na TVCOM.cz!