CROSSDOCK Extraliga

Bude se v Extralize měnit pořadí? Svítkov vyzve Plzeň, Elba se pokusí překvapit vedoucí Kert Park!

Předposlední hrací kolo nejvyšší hokejbalové soutěže přinese celkem 6 duelů, jež mohou opět zamíchat tabulkou. Na jaký program se můžeme těšit? A jaké zápasy se budou vysílat online? Například Kladno bude chtít odčinit první prohru s Prachaticemi na svém hřišti! První Kert pojede do Ústí nad Labem!

Karviná jde proti Dobřanům! Napraví Svítkov klopýtnutí proti Plzni?

Šneci po úspěšném obratu proti Svítovu pojedou do Slezska, kde je nečeká žádná lehká šichta. Karviná hraje výborně, přičemž má smrtící starty zápasů. Dokáží Západočeši získat nějaký ten bod? Letohrad si bude chtít vylepšit svou pozici v popředí tabulky. Jeleny vyzvou poslední Piráti. Jak na tom bude Hradec Králové tentokrát? Prachatice míří do Kladna. Rysové jim však mají co vracet. Kdo získá tři body? HBC Pardubice vyzvou HBC Hostivař. Který tým se bude radovat?


>>SLEDUJTE EXTRALIGU ŽIVĚ NA TVCOM.cz<<

V tomto kole bude možné sledovat dva zápasy Extraligy. Od 11:00 poběží na TVCOM.cz zápas ústecké Elby proti Kert Parku. Mistr bude chtít uspět za tři body. Jaký styl hry nasadí domácí? Druhý duel poběží z pardubického Svítkova, kde své štěstí zkusí uplatnit Mečouni. Podaří se jim to? To sledujte od 13:00!