1. liga

Jarní část 1. Ligy se rozjede 5. března! Jaké zápasy nabídnou obě divize?

Extraliga hokejbalu začala o týden dříve než 1. Liga. Ta odstartuje první březnovou nedělí. Na východě Čech budou k vidění tři duely, přičemž v Západní divizi se odehraje jeden zápas navíc. Uvidíme derby mezi Malenovicemi a Buldoky či souboj o Ústí nad Labem!

Kometu po zimně prověří Ježci! Buldoci pojedou do Zlína

Ve Východní divizi bude po zimní přestávce program jasný. Od 11:00 do svého duelu vstoupí SK Kometa Polička proti Ježkům z Heřmanova Městce. Tyto zápasy měly vždy velký náboj, a proto se očekává, že teď tomu nebude jinak. Kdo bude brát body? Derby o Moravu se odehraje mezi Čamlíky a Buldoky. Kdo bude lépe připraven? HBC Pardubice B čekají na příjezd mladoboleslavských Tygrů. Využijí Pardubice domácího prostředí?


V Západní divizi se odehraje ústecké, jihočeské a středočeské derby 1. Ligy!

Velmi zajímavé první jarní kolo se urodilo na západě Čech, kde 1. Liga začne dvěma zápasy od 14:00. Vedoucí celek z Blatné pojede na západ Čech, kde bude vzpomínat na zisk titulu ve 2. Lize. Bude i zápas proti Plzni B přínosný z pohledu tabulkových bodů? Těšit se můžeme na středočeské derby mezi Novým Strašecím a Kelty. Nové Strašecí ukázalo svou formu na Ledňáčku, kde bralo druhé místo. A jak se připravovali Kelti? Dalším duelem bude derby mezi Českými Budějovicemi a Suchdolem. Kdo se potká na jaře s lepší formou? Vše završí ústecké derby Ještěrů a Vlčí Smečky. Vlčí Smečka na tom je lépe než Ještěři. Co s tím Ještěři udělají?

Nedělní prvoligové ústecké derby podpoří dobrou věc! Podpořte i Vy malou Janičku v jejím těžkém životním boji! Buď přímo na derby, nebo prostřednictvím transparentního účtu. Zdroj fotky: Vlčí smečka Ústí nad Labem.