1. liga

Malenovice o víkendu svedou boj o play off! Vlčí smečka a Suchdol budou hrát o druhou příčku tabulky!

Druhá nejvyšší soutěž v České republice pomalu ale jistě nabírá před play off na obrátkách. Jak ve Východní, tak v Západní divizi jsou na programu zajímavé duely! Například o hodně budou hrát Pardubice B a Malenovice. Uvidíme i souboj týmů z horních pater tabulky Západní divize. Co program přinese?

Kdo si play off zaslouží více? Malenovice nebo Pardubice?

Východní divize tento víkend přinese 4 utkání. V sobotu se odehraje duel Komety a Čamlíků. Budou Východočeši produktivní jako minulý týden? Nebo se Malenovice zvednou? Čamlíci musí najít body k postupu do play off. Stejně na tom jsou HBC Pardubice B. Souboj těchto dvou celků nejspíše rozhodne. Kdo bude silnější? Ježci v Ježkárně vyzvou pražské KOVO, přičemž uvidíme i souboj Tygrů s Buldoky. Udrží si Brno formu?


Kdo postoupí v Západní divizi společně s Blatnou přímo do čtvrtfinále? Suchdol nebo Vlčí smečka?

V divizi Západ uvidíme o víkendu celkem 5 duelů. V sobotu budou hráči z Nového Strašecí nahánět body proti Jihočechům ze Suchdola. Navážou na cennou výhru z Českých Budějovic? Suchdol druhý den pojede do Ústí nad Labem, kde ho čeká zajímavá konfrontace s Vlčí smečkou. Tento souboj napoví, kdo postoupí do play off ze druhého místa. „Bubáci“ v neděli vyzvou rozjetou Plzeň. Najdou Středočeši na Mečouny ten správný recept? V Ústí nad Labem se odehraje i další zápas. Ještěři zkusí zaskočit Pedagog. Kelti si budou chtít pojistit postupovou příčku do play off, ale s Blatnou to budou mít doma těžké.