1. liga

Na východě Čech se bude hrát o druhé místo! Na západě uvidíme souboj dvou nejlepších celků!

Jeden z posledních víkendů 1. Ligy je za dveřmi. Na programu je připraveno celkem 7 zápasů, přičemž 3 z nich se odehrají ve Východní divizi a čtyři z nich v Západní divizi. Na východě se bude hrát o druhou pozici mezi Tygry a Ježky! A jak dopadne souboj nejlepších dvou týmy ze západu?


Mladá Boleslav na domácím hřišti přivítá Ježky! Kdo bude lepší?

Ve Východní divizi jsou naplánovaný tři duely. V sobotu od 11:00 se odehraje souboj mezi Tygry a Ježky. Mladá Boleslav po úspěšném výjezdu vystoupala na druhou příčku, o kterou bude hrát s Ježky z Heřmanova Městce. S jakou fazónou Ježci do Mladé Boleslavi pojedou? Tento duel napoví, kdo postoupí přímo do play off! SK Kometa Polička bude si bude chtít upevnit pozici na špičce tabulky. Proti ní bude stát tým Pardubic. Zabojují hokejbalisté z Polabin o play off? Na pražskou Palmovku pojedou hráči Brna, kteří budou chtít získat tři body. I oni jsou stále v boji o přímý postup do play off! Jak se tento rébus po tomto víkendu vyřeší?


Nové Strašecí ještě může zabojovat o play off! Proti Vlčí smečce to bude těžké

V Západní divizi se můžeme těšit na čtyři zápasy. Od 14:00 se v Blatné odehraje bitva dvou nejlepších celků Západní divize, které sídlí na první a druhé příčce. Využije Blatná domácího prostředí? Anebo Suchdol nad Datly vyzraje? Ve stejný čas se v Novém Strašecí odehraje duel mezi „Bubáky“ a Vlčí smečkou. Středočeši mohou ještě zabojovat o play off. Mečouni si budou chtít spravit chuť nad Pedagogem po sérii porážek. Naopak Kelti vyzvou na domácí půdě Ještěři. Získají tři body a přiblíží se předkolu playo ff?

Jak se vyrovnané popředí tabulky na východě vyřeší? Tygři i Ježci hrají o hodně. Autor fotky: Roman Nedbal.