1. liga

Pardubice ještě mohou zabojovat o play off! V obou divizích se však bude hrát o umístění před play off!

Předposlední víkend základní hrací části 1. Ligy má na programu celkem 6 zápasů. Na východě Čech se odehrají dva zápasy a na západě čtyři. Jaký program čeká Západní divizi? Tam celky budou hrát pouze o lepší umístění před předkolem play off a o přímý postup! To samé čeká na týmy z Východní divize!

Ježci si můžou upevnit přímý postup do čtvrtfinále play off! Pardubice hrají o předkolo

HBC Pardubice před týdnem málem porazili vedoucího lídra z Poličky, avšak Kometa vše ustála. Rezerva Pardubic v dalším zápase narazí na druhé Ježky, kteří si budou chtít upevnit pozici a postoupit přímo do čtvrtfinále play off. Hokejbalisté z Polabin avšak ještě stále mohou zabojovat o předkolo, protože na Malenovice čeká tvrdý oříšek v podobě KOVA. Mohou Čamlící získat body na pražské Palmovce?


Zůstane Suchdol na druhé pozici před Vlčí smečkou? A kdo postoupí do předkola z posledního místa?

Suchdol nad Lužnicí a Vlčí smečka budou mezi sebou bojovat o druhé místo zaručující přímý postup o čtvrtfinále 1. Ligy. Jak Suchdol, tak Vlčí smečka v aktuální kole vyzvou týmy, které si zajistily před kolo play off. Na Jihočechy čeká Plzeň a na Ústečany Kelti. Pedagog na svém hřišti bude ladit formu proti Blatné a uvidíme také souboj posledních dvou celků, které o play off přišly.

Potrápí Pardubice i Ježky? Mají Východočeši z Pardubic ještě možnost postoupit do předkola? Autor fotky: Jana Nekolová.