1. liga

Závěr základní části v 1. Lize přinese rozuzlení! O postupujících do čtvrtfinále play off je však téměř jasno

Poslední víkend základní části v 1. Lize přinese celkem sedm zápasů. Tři z nich budou k vidění ve Východní divizi a osmička celků se ve 4 zápasech utká v Západní divizi. Na východě je jasné, které dva týmy postoupí do čtvrtfinále napřímo, ale kdo uzme první místo? A jak to dopadne na západě?

Kometa pojede do Heřmanova Městce bojovat o prvenství

Všechna utkání ve Východní divizi vypuknou v 15:00, přičemž je jasné, že poličská Kometa a Ježci z Heřmanova Městce postoupí napřímo do čtvrtfinále. Jejich souboj však rozhodne o tom, kdo skončí na prvním místě. Na vzájemné zápasy to mají celky shodně 1:1, kdo uzme ten třetí? Buldoci vyzvou Čamlíky a Mladá Boleslav rezervu Pardubic. Zde se hraje o umístění. Pokud favorité vyhrají, tak Tygři skončí čtvrtí a Brno třetí. Jak se tyto zápasy vyvrbí? Pardubice se ještě mohou dotáhnout na Malenovice.


Kdo na závěr základní části získá na západě Čech body?

Na západě Čech se bude hrát o cenné body, které rozhodnou o celkovém umístění týmů. Kelti půjdou proti Novému Strašecí a Pedagog proti Suchdolu. Pokud Pedagog neuspěje a Beroun ano, tak Kelti získají pro předkolo play off výhodu domácího prostředí. Blatná se na play off bude připravovat proti Plzni a uvidíme také ústecké derby Vlčí smečky a Ještěrů!


Jak dopadne poslední zápas v Suchdole nad Lužnicí, kam pojede Pedagog? Autor fotky: Roman Nedbal.