1. liga

Startuje čtvrtfinále 1. Ligy! Jak dopadnou první dva zápasy ve všech sériích?

I druhá nejvyšší hokejbalová soutěž v Česku nabízí velmi zajímavý program play off! Ve čtvrtfinále se sešly silné dvojice, které si to rozdají o postup do semifinále 1. Ligy! Budou favorité natolik silní, že nepodlehnou papírovým outsiderům? To vše ukáže první květnový víkend!

Vítězové základní části z Blatné a Komety budou chtít své soupeře zasypat střelami! Jak obstojí obrana soupeřů?

Brněnští Buldoci se dostali do čtvrtfinále play off 1. Ligy o chloupek! Utekli z lopaty pražskému KOVU, přičemž je ale čeká mnohem těžší oříšek. Nováček z Blatné ukázal svou sílu již v základní části, ale jaké zkušenosti má z play off? Budou Datlové nekompromisní? Buldoci mají šanci ukázat Jihočechům, co je to obrana! Na Kometu čeká českobudějovický Pedagog. Oba celky došly loni do semifinále play off. Kometa by chtěl ráda dále. Bude však českobudějovická obrana natolik silná, že odolá náporu Poličky? To vše se dozvíme o víkendu!


Strastiplné série čekají na Ježky proti Vlčí smečce a Suchdol proti Tygrům!

Ježci z Heřmanova Městce loni v play off chyběli. Teď se do něj dostali z druhého místa, přičemž na ně vlétne vicemistr 1. Ligy z Vlčí smečky! Heřmanův Městec bude mít v Ježkárně silnou podporu svých fanoušků! Uvidí Vlci to pravé ježčí peklo? Nebo využijí svých zkušeností a hladce v sérii povedou? Na jih Čech pocestuje tým Tygrů, který měl v základní části nevyrovnané výsledky. V Suchdole se hraje těžko. Hokejbalisté ve žlutočerném si budou chtít uhájit svůj svatostánek!

Povede se Blatné v první sezóně po postupu do 1. Ligy to, co Vlčí smečce? Na to si musíme počkat! Zdroj fotky: TJ Blatná Datels.