1. liga

Neděle přinese další pětici zápasů z 1. Ligy! Kdo bude stoupat tabulkou?

První říjnový den se ponese v duchu 1. Ligy. Deset prvoligových celků půjde do svých zápasů bojovat o cenné body do tabulky. Uvidíme například východočeské derby mezi Českou Třebovou a Poličkou. Na programu je i repríza loňského semifinále mezi Blatnou a Ústím nad Labem.

Brno bude hájit svůj stadion proti Ježkům

V neděli 1. října 2023 1. Liga odstartuje v 11:00. V Brně proti Buldokům nastoupí Heřmanův Městec, který v posledním kole porazil vicemistra z Blatné. U Buldoků se však vyhrává těžko. Ve stejný čas se ve svém druhém zápase sezóny představí poličská Kometa. Lokomotiva se tak bude snažit přehrát mistra z loňské sezóny. Velkým tahákem bude zápas mezi Blatnou a Ústím nad Labem. Tyto dva celky v loňské sezóně bojovaly o postup do finále v semifinálové sérii play off. Šťastnější byli Datlové, kteří postoupili po pěti vyrovnaných zápasech. Jak se bude zápas vyvíjet teď? Pedagog bude chtít získat body proti trápící se Mladé Boleslavi. Střední Čechy čeká derby vedoucích Keltů a Nového Strašecí.


Budou se Datlové opět radovat z výhry proti Vlčí

Klub SK Kelti 2008 již delší dobu natáčí své prvoligové zápasy na svůj YouTube kanál! Sledovat tak můžete nově i berounské zápasy!