CTM a HCŽ

Den čtvrtý: Během odpočinkového dne na Campu talentované mládeže si děti užily turnaje

Jak je zvykem každý rok na Campu talentované mládeže, i tentokrát se středa nesla ve znamení odpočinku, i když tentokrát to vzhledem k situaci bylo trochu jiné. Hráči neměli šanci zregenerovat v bazénu, ale místo toho si pro ně trenéři připravili dva turnaje, z nichž každý byl v jiném sportu.


Dopolední tréninkový dvoublok byl věnován hrám v hale a venku. Trenéři připravili několik her, ve kterých soupeřili účastníci proti sobě. Došlo také na brandball, unášení vlajky, piškvorky nebo třeba biatlon. Všechny děti do toho daly maximum, a i přesto, že se jednalo o odpočinkový den, daly do všeho mnoho sil, což potvrdil klid během poledního klidu, během kterého nabíraly síly.


Odpolední program nabídl hokejbalový turnaj rozdělený pro dvě věkové kategorie. Nadšení bylo cítit z každého koutu hřiště, protože se chtěli všichni předvést před svými kamarády z jiných celků. Zapojily se také dvě trenérky, které dovedly svůj tým k celkovému vítězství. Následovala večeře, po které děti rychle zregenerovaly a sešly se na fotbalovém stadionu k tentokrát fotbalovému turnaji. Večer se ještě vylosovala oblíbená tombola, která byla plná reprezentačních cen. Ve čtvrtek se poprvé zájemci vypraví na inline brusle, na které opět naváže čtyřfázová příprava.



Hráči si na Campu talentované mládeže užili ve středu 22.7.2020 den plný her. Zdroj fotky: mladeznickyhokejbal.rajce.idnes.cz 


>>FOTOGALERIE Z CTM 2020<<