CROSSDOCK Extraliga

Založte si účet s naším partnerem UniCredit Bank a podpořte tak český hokejbal!

Vážení příznivci hokejbalu, rádi bychom vás informovali o spuštění pilotní spolupráce s novým partnerem ze světa financí UniCredit Bank. Této bance není podpora sportu vůbec cizí a v minulých letech byla dokonce jedním z partnerů fotbalových soutěží UEFA.

Za každý nově založený účet online s PROMO kódem „Hokejbal2019“ přispěje UniCredit Bank 500 Kč na rozvoj mládeže. Běžný účet U konto založíte hravě za pár minut na www.unicreditonline.cz.

Navíc teď banka nabízí až do 31.7.2019 novým klientům odměnu až 1 700 Kč za založení běžného účtu a jeho aktivní využívání.

S U kontem můžete vybírat ze všech bankomatů po celém světě ZDARMA, což je bezpochyby skvělá výhoda. Ať už budete na hokejbalovém zápase kdekoli, tak budete mít své peníze vždycky po ruce. Navíc za U konto neplatíte skutečně žádné poplatky, stačí si na účet posílat 12 tisíc Kč měsíčně.

Je tedy jenom na nás, jak úspěšná tato spolupráce bude. Čím více budeme my, hokejbalisté a fanoušci tohoto sportu využívat služeb UniCredit Bank, tím více bude banka podporovat hokejbalový svaz a naše mladé hokejbalisty.

Pojďte do toho s námi!