CROSSDOCK Extraliga

Pastee hráč měsíce listopad: Hlasujte pro nejlepšího hráče Exraligy mužů!

Od pátku 6.12. do úterý 10.12. hlasujte na facebookovém profilu webu hokejbal.cz pro nejlepšího hráče nejvyšší mužské soutěže za měsíc listopad! Generální partner ankety Pastee Pastee opět po měsíci obdaruje jednoho z šestice nejvíce zářících hokejbalistů.

Kde by Dobřany byly bez Šlehofera?

Václav Šlehofer ml. patří mezi jednoznačné pilíře extraligového nováčka z Dobřan. Družina jeho otce Václava Šlehofera st. se oklepala z úvodních debaklů a v posledním listopadovém kole dokonce srazila na kolena favorizované pardubické Autosklo 3:2! Nemalou zásluhu na tom měl reprezentační obránce z Dobřan, který nahrál na dva góly a v celkovém počtu pěti listopadových zápasů si připsal devět asistencí! V anketě nechybí ani zvučné jméno dvojnásobného mistra světa Petra Nováka, jenž Hradci Králové dodává potřebnou dávku zkušenosti a Pirátům se nesmírně daří právě i díky příspěvkům tohoto matadora, jenž si v šesti listopadových duelech přišel na dva důležité góly a šest asistencí!

Mládí vs. zkušenost? Očividně žádný rozdíl

Pastee hráčem měsíce listopad se může stát i sedmnáctiletý benjamínek Jan Čejka, jenž zapadl do Kert Parku jako potřebná součástka. Talentovaný junior z Hostivaře nasbíral v šesti zápasech sedm gólů a třikrát nahrával na branku svým spoluhráčům. V dresu plzeňských Mečounů začal vyčnívat David Ulč. Teprve jednadvacetiletý forvard si přišel v šesti kláních na sedm kanadských bodů, které byly v jednotlivých duelech dosti důležité. Milan Schnaubelt odehrál ze všech nejméně zápasů, ale kladenské výkony s Milanem a bez Milana jsou prostě znát. Energický útočník zapsal ve čtyřech duelech tři góly a dvě nahrávky. Šestici hráčů ucházejících se o hodnotné ceny od generálního partnera Pastee Pastee uzavírá tahoun Karviné Lumír Rosůlek, jenž boduje jako na běžícím pásu a rozhoduje ty nejvyrovnanější zápasy. Lumír si v šesti zápasech přišel na dva góly a uhrančivou porci osmi asistencí.