CROSSDOCK Extraliga

Kluboví zástupci pozor! Připojte se k webináři „Sportovní marketing v době digitální“

Na konci listopadu se pod taktovkou marketingového profesionála každým coulem Václava Blahouta uskuteční nesmírně zajímavý webinář, jenž se zaměří na sportovní marketing v době digitální.

„První ze série webinářů se bude konat v pátek 29. listopadu od 18:00. Úvodním tématem je sportovní marketing v době digitální. Zástupci klubů se dozví mnoho zajímavých informací ze sportovního marketingu, ale zejména těch užitečných a praktických, které se dají využít v praxi na klubové úrovni u nás,“ prozrazuje Václav Blahout. „Webinář bude interaktivní, očekávám zapojení hokejbalové komunity a jsem připravený na zvídavé otázky, na které mám vyhrazenu až třetinu času. Připravte se předem,“ vzkazuje s velkým natěšením Blahout.

Každého jistě napadá, proč na webinář Václava Blahouta dorazit. „Již řadu let jsme podepsán pod digitálními strategiemi Českého olympijského týmu, komerčních značek a sám jsem pomáhal klubům z různých sportovních odvětví včetně založení a vedení vlastního klubu na malém městě v okrajovém sportu,“ popisuje svoji profesionální činnost Blahout. „Nezáleží na tom, jakým rozpočtem klub disponuje, ale jak dokáže být efektivní, a nejen o tom se pobavíme už tento pátek,“ těší se Václav Blahout.

Další termíny webinářů a jejich témata:

29.1. Sociální sítě a sport

26.2. Tvoříme obsah