CROSSDOCK Extraliga

Extraliga mužů nabídne pražské derby! TV COM míří do Letohradu

Další víkend bude v Extralize mužů opět nabitý. V pátek se na hřišti KOVA představí Kert Park, který pomalu začíná sbírat body. O den později můžeme očekávat vyrovnaný duel mezi prvním Kladnem a třetím Ústím, které čeká zápas po třech týdnech.

19:00 TJ KOVO Praha vs. HC Kert Park Praha

Již v pátek se odehraje pražské derby, ve kterém bude papírovým favoritem Kert Park. Hostující celek se v poslední době zvedl a naposledy si připsal jasnou výhru 3:0 nad Letohradem. Oproti tomu KOVO má na svém kontě pouze jednu výhru a v posledním kole utrpělo porážku 4:1 na hřišti Dobřan. Kert Parku se sice nyní daří, ale souboj pražských celků přinese pokaždé speciální náboj.

11:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HBC Kladno

Velmi vyrovnané utkání se dá očekávat na ústecké půdě, kam zavítá první Kladno. Třetí Ústí žene i nadále Jiří Tomáš, který se pokusí pro svůj tým i tentokrát udělat maximum. Elba DDM se do hry vrací po třítýdenní přestávce, necháme se tedy překvapit, zda jí pomohla či naopak uškodila. Oproti tomu Kladno naposledy těsně bodovalo za tři body proti Plzni.

15:00 HBC Most vs. HbK Karviná

Most i přes poslední příčku předvádí na svém hřišti dobré výkony. Poslední víkend však odehrál hned dvě utkání na hřištích soupeře, ve kterých obdržel dohromady sedmnáct branek, takže má co napravovat. Karviná si připsala tři body za vítězství nad Sudoměřicemi a dostala se před ně na osmou příčku.

16:00 HC Kert Park Praha vs. SK Sudoměřice

Hned druhý den po pražském derby čekají na Kert Park Sudoměřice. Ty se nacházejí na devátém místě a na svého soupeře ztrácejí tři body. Poslední hrací víkend se Sudoměřicím nepodařil, nejprve podlehly v sobotu Karviné 4:1 a o den později na své půdě stejným výsledkem také Plzni. Kert Park už bude mít jedno utkání v nohou, čehož by mohly Sudoměřice využít.

16:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

Autosklo se i nadále drží na prvních příčkách tabulky, na svém kontě má pouze jednu prohru. Naposledy si vyšláplo na Most, kterému vstřelilo jedenáct branek! Podařilo se mu využít hned tři přesilové hry. Letohrad naopak klopýtl s Kert Parkem, na který se mu nepodařilo najít recept. Z třiadvaceti střel ani jedna nenašla svůj cíl.

17:00 HBC Plzeň vs. HBC Hradec Králové 1988

Poslední sobotní utkání přinese souboj tabulkových sousedů. Týmy Plzně a Hradce mají stejný počet bodů, ale Západočeši mají odehráno o dva zápasy více. Naposledy, zatímco Hradec nezaváhal proti Mostu, proti kterému udržel čisté konto, Plzeň těsně prohrála s Kladnem. Proti prvnímu týmu tabulky však předvedla dobrý výkon, jedinou branku vstřelila při přesilové hře a další gól už nepřidala.

11:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HbK Karviná

Druhý zápas víkendu čeká na Ústí i Karvinou. Hostující tým se po sobotním utkání v Mostě přesune na severu Čech do Ústí, kde se utká se třetím týmem tabulky. Elba DDM za sebou bude mít těžký duel s prvním Kladnem, který se určitě na nedělním zápase podepíše.

11:00 HBC Most vs. TJ Snack Dobřany

Hned v neděli čeká další zápas také na Most, který na svém hřišti přivítá Dobřany. Těm patří desátá příčka a před Mostem mají náskok pěti bodů. To i díky poslednímu utkání, které odehrály na svém hřišti proti KOVU, proti kterému braly výhru 4:1.