CROSSDOCK Extraliga

Extraliga nabídne pořádně napěchovaný program! Moravské derby na TVCOM.cz

Po týdenní pauze se opět naplno rozjedou všechny hokejbalové soutěže a mezi nimi také Extraliga mužů, která nabídne zajisté vyrovnané souboje. Hned tři duely přinesou souboj tabulkových sousedů, což naznačuje velké drama.

10:30 TJ Snack Dobřany vs. TJ KOVO Praha

Střetnutí dvou sousedních celků přinese souboj mezi Dobřany a KOVEM. Domácímu týmu se naposledy podařilo dát čtyři branky Letohradu, na vítězství to však nestačilo, protože soupeř vstřelil gólů hned devět. KOVO čeká zápas po třech týdnech a naposledy prohrálo s Plzní 1:5. Zda pražskému celku dlouhá přestávka pomohla, nebo naopak uškodila, se dozvíme v první utkání celého víkendu.

11:00 HBC Kladno vs. HBC Plzeň

Po týdnu, kdy Kladno nakonec uspělo na půdě Mostu bez inkasované branky, na něj čeká další utkání, ve kterém se střetne s Plzní. Ta poslední zápas nezvládla střelecky. Proti Kert Parku se nedostala ani jedna z jednadvaceti střel až do branky. Oproti tomu se soupeř prosadil čtyřikrát a připsal si jasné vítězství. Plzeň tak má co napravovat, proti prvnímu Kladnu však bude muset předvést velmi dobrý výkon, pokud chce pomýšlet na výhru.

13:00 HBC Hradec Králové 1988 vs. HBC Most

Během reprezentační přestávky se odehrálo jedno utkání, v němž se Most postavil proti aktuálně prvnímu Kladnu a neodehrál s ním vůbec špatný zápas. Dvě minuty před koncem prohrával pouze o jednu branku, poté se kladenští hráči prosadili ještě jednou a udrželi tříbodovou výhru. Tentokrát čeká na Severočechy další těžký soupeř. Hradec Králové po výhře nad Autosklem sice následně prohrál v prodloužení s Kladnem, ale i tak bude papírovým favoritem on. Proti silným soupeřům však Most hrát umí.

15:00 HbK Karviná vs. SK Sudoměřice

Další dva tabulkoví soupeři se potkají v utkání mezi Karvinou a Sudoměřicemi. Druhý jmenovaný tým má pouze o bod více než jeho další soupeř. Sudoměřice se vracejí opět do hry po celém měsíci, kdy neodehrály žádný zápas. Naposledy se utkaly 5.10. s Dobřany, s nimiž odehrály vyrovnaný duel, ale nakonec padly 6:7. Také Karviná dlouho nehrála a nemá již tři týdny žádný zápas v nohách. Diváci, kteří na utkání dorazí, se mohou těšit na vyrovnaný zápas.

16:00 HC Kert Park Praha vs. SK Hokejbal Letohrad

Zatímco ostatní celky odpočívaly, Kert Park se utkal v rámci Československého Superpoháru se Skalicí, se kterou prohrál 1:3. Jediným úspěšným střelcem pražského týmu byl junior z Hostivaře Jiří Vaniš. Opět po týdnu však čeká Kert Park utkání české Extraligy, ve kterém narazí na Letohrad. Díky posledním bodovým ziskům se pomalu Kert Park dere tabulkou vzhůru a šlape na záda právě šestému Letohradu. Ten naposledy nedal šanci Dobřanům, s nimiž si poradil 9:4.

11:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HBC Most

Autosklo postupovalo novým ročníkem bez zaváhání. V posledních dvou zápasech však nebralo ani jeden bod. Nejdříve ho jako první porazil Hradec Králové 6:4 a o týden později také Ústí nad Labem. K dobru však dostalo týdenní přestávku, po níž se bude určitě chtít vrátit opět na vítěznou vlnu. Do cesty se mu postaví Most, který bude mít za sebou již sobotní zápas s Hradcem Králové, čehož může pardubický tým využít.

11:00 SK Sudoměřice vs. HBC Plzeň

Druhý zápas víkendu čeká také na mužstva Sudoměřic a Plzně. Plzeň by měla být papírovým favoritem, velkou roli však můžou hrát právě sobotní zápasy, které mohou rozhodnout o nedělních výkonech a vítězi.