CROSSDOCK Extraliga

O víkendu jen jeden extraligový duel. V Mostu se může do čela tabulky probojovat Kladno!

Hokejbalová extraliga si tento víkend sice dává ve svém jízdním řádu pauzu, ne však zcela kompletně. V plánu totiž jeden zápas je, a to dohrávka v Mostě, kam cestuje Kladno. Jednoznačnými favority v tomto střetnutí budou právě Středočeši.

Most zažívá hodně nepovedený vstup do sezony

Poslední ročníky hokejbalistům z Mostu příliš nevycházely. Letos to pochopitelně celek ze severu Čech už chtěl změnit. Zatím se mu to ale nedaří, ze šesti úvodních zápasů nasbíral pouze jeden bod, a to paradoxně proti úřadujícímu mistru posledních tří let Kert Parku Praha. Jinak to je ale s Mosteckými prozatím špatné, bodovou injekci by potřebovali jako sůl! Zcela jistě by Most potřeboval v některém ze svých hráčů najít i pořádného střelce. Nejproduktivnějším je totiž reprezentační bek Chyba, který navíc šestkrát nahrával. Jinak jsou v týmu pouze dva dvoubrankoví střelci.

Kladno si nejede jenom pro tři body

Hokejbalisté z Kladna zatím naopak zažívají hodně povedený rozjezd nového ročníku. V září si sice připsali jednu porážku od Letohradu, od té doby ale ztratili body už jenom v Pardubicích, a to bylo ve chvíli, kdy Východočeši jednoznačně vládli tabulce. Nyní však k vrcholu už mají blíže Rysové, se zápasem k dobru na průběžně vedoucí devatenáctibodové Ústí mají na kontě bodů osmnáct, a tedy sobotní výhled vypadá jasně: Kladno si jede do Mostu nejen pro tři body, ale také pro první místo v tabulce!