CROSSDOCK Extraliga

Tipy expertů: Most je doma nepříjemným soupeřem, Kladno však nezaváhá

Nastávající víkend nabídne v Extralize mužů jediné utkání. Trápící se Most v něm přivítá kladenské Rysy. Protože ostatní týmy mají tento týden volno, rozhodli jsme se do Tipů expertů zapojit právě vybrané hráče některých týmů.

Most může potrápit, bodovat ale nebude

Václav Šlehofer ml. (útočník/obránce TJ Snack Dobřany): Zápas má podle mě jasného favorita. Kladno v letošním ročníku ukazuje svou sílu a určitě bude chtít v Mostě vyhrát, protože by se tím vyšplhalo na první místo v tabulce. Nicméně Most je v domácím prostředí velmi nepříjemným soupeřem, který dokáže odehrát vyrovnané zápasy s kýmkoliv. Bohužel nebo možná bohudík pro Dobřany zatím nestřílí tolik branek (úsměv). Myslím si, že pokud Kladno nic nepodcení, tak si domů odveze plný počet bodů.

Josef Česák (útočník HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice): Myslím si, že Kladno v tomto zápase nebere nic jiného než tři body. Když se ale na utkání podívám z druhé strany, tak vidím zlepšující se Most, který dokáže potrápit jakýkoliv celek. Nicméně přesto tipuji výhru Kladna.

Jiří Tomáš (Pastee Hráč měsíce září/útočník Elba DDM Ústí nad Labem): Most má výhodu domácího hřiště, nicméně letos se mu nedaří a na výhru nedosáhne ani v tomto utkání. Kladno si v pohodě odveze všechny tři body.

Tip redakce: Most zažívá skutečně hrůzostrašný vstup do sezóny, proč by se ale tým, který je navíc doma velmi nebezpečný, nemohl nakopnout k lepším zítřkům právě úspěchem v zápase s tak těžkým soupeřem, jakým Kladno je? Zápas v mostecké hale nabídne velké množství branek, kdy hra nebude příliš svázaná taktikou, ve výsledku z toho bude dělba bodů. Ten jeden navíc si ale přece jen odveze Kladno.