CROSSDOCK Extraliga

Tipy redakce: Pardubice z trůnu sesazeny nebudou, Dobřany doma uspějí

Program utkání hokejbalové Extraligy mužů pro tento víkend nabízí pouze čtyři sobotní utkání. Přidají Dobřany druhé vítězství v domácím prostředí v této sezóně? Vzejdou ze souboje týmů z předních příček tabulky vítězně Pardubice, nebo si Ústí odveze nějaké body na sever Čech?

Sobota 19. 10.

TJ Snack Dobřany vs. SK Hokejbal Letohrad

Tip redakce: Dobřany nečeká v cestě za druhým letošním vítězstvím nic lehkého. Nemusíme stále dokola omílat, jak nepříjemným soupeřem mladý letohradský tým je. Šneci ale taktéž disponují mladým, velmi dravým kádrem. Nebylo by proto překvapením, kdyby nějaký bodík v krásné dobřanské hale zůstal.

HBC Autosklo H.A.K. Pardubice vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Tip redakce: Není překvapením, že se Autosklo momentálně nachází, kde se nachází. Tedy na čele tabulky. Kvalitní, zkušený tým klopýtl v této sezóně jedinkrát, a to v derby s Hradcem. Na druhé straně barikády bude stát příjemné překvapení letošní sezóny, Elba totiž prožívá velmi dobrý úvod. Pardubice však do tabulky připíší tři body za těsné vítězství.

HBC ALPIQ Kladno vs. HBC Hradec Králové 1988

Tip redakce: Kladno má za sebou domácí utkání s Karvinou, ve kterém prohrávalo a trvalo delší čas, než nastartovalo své motory, poté úspěšnější s Dobřany. Hradec, ač momentálně "až" pátý v tabulce, má ale zápas k dobru a na první místo ztrácí pouhé tři body. Papírovým favoritem bude určitě domácí Kladno, nicméně pohodlné vítězství za plnou palbu bodů to tentokrát doma nebude.

HBC Plzeň vs. HC Kert Park Praha

Tip redakce: Kert Park zažívá na své poměry až hrůzostrašný vstup do sezóny. Velmi obměněný a omlazený tým se zkraje sezóny nepotýká s dobrou formou a v Plzni se tento fakt bude vyvracet velmi těžko. Domácí budou opět dobří na obou koncích hřiště a z utkání si odnesou všechny tři body.