CROSSDOCK Extraliga

Extraliga mužů přinese další napínavé souboje! Vedoucí Autosklo hostí třetí Ústí

Následující víkend nabídne v Extralize mužů pouze čtyři zápasy. Nejvyrovnanější utkání se dá očekávat od duelu mezi týmy Kladna a Hradce, který v posledním utkání porazil Autosklo. Ústí to na pardubickém hřišti nebude mít vůbec jednoduché, ale také tady se dá očekávat hezký souboj.

11:00 TJ Snack Dobřany vs. SK Hokejbal Letohrad

Po první letošní výhře čekala na Dobřany další víkend hned dvě utkání. V tom prvním předvedly velmi dobrý výkon proti pardubickému Autosklu, s nímž vyhrály první a třetí třetinu. Ta prostřední se jim však nepovedla a padly v ní 1:4, i díky tomu nakonec podlehly Autosklu 5:6. O den později se jim však utkání s Kladnem vůbec nepodařilo a prohrály ho 2:8. Letohrad podlehl Ústí nad Labem, proti kterému se dokázal prosadit pouze v přesilových hrách, a to bylo málo. Oba týmy tak budou chtít svůj výkon tentokrát změnit.

11:00 HBC Kladno vs. HBC Hradec Králové 1988

Kladno zaznamenalo o uplynulém víkendu hned dvě vítězství. Po Karviné porazilo jasně Dobřany a díky šesti bodům se drží na druhém místě tabulky. Hradec Králové odehrál pouze jeden zápas, v němž však zazářil. Jako prvnímu se mu totiž v letošním ročníku podařilo obrat o všechny tři body ve východočeském derby pardubické Autosklo! To tak přišlo o body hlavně kvůli nedisciplinovanosti, protože Hradec využil hned pět přesilových her a navrch přidal gól do prázdné branky. Kladno tak nečeká vůbec lehký soupeř.

17:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Autosklo se i nadále drží na prvním místě tabulky, i když v posledním utkání zaznamenalo první letošní porážku. Hradci nabídlo osm přesilových her a soupeř jich hned pět využil. Pokud se Východočeši vyhnout oslabení, můžou opět slavit. Do cesty se jim však postaví třetí Ústí nad Labem, které s omlazeným týmem zatím šlape dobře, naposledy porazilo Letohrad 4:2.

17:00 HBC Plzeň vs. HC Kert Park Praha

Kert Park se i nadále trápí. Podařilo se mu sice porazit Most, ale málem byl bez bodů. Vyrovnat se podařilo pražskému celku až ve čtyřicáté čtvrté minutě a následně bral dva body v prodloužení. Oproti tomu se Plzeň nachází na čtvrté příčce a proti KOVU naposledy nedovolila zaváhání. Na vlastní půdě odehraje teprve třetí utkání. Z těch dvou předchozích vyhrála jednou.