CROSSDOCK Extraliga

Extraligu mužů čeká opět nabitý program, Kert Park před kamerami ČT sport!

První říjnový víkend přinese v Extralize mužů znovu velmi nabitý program. Nejvíce se mohou diváci těšit na utkání mezi Kert Parkem a Hradcem Králové, které odvysílá Česká televize na svém webu. Oba dva dny však mohou nabídnout několik napínavých soubojů o další cenné body do tabulky.

Sobota 5.10.

11:00 TJ KOVO Praha vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Ústí nad Labem se zatím daří i nadále, v posledním utkání slavilo výhru na své půdě proti Sudoměřicím, které porazilo v prodloužení. S deseti body mu tak patří druhá příčka. Elbu DDM táhne hlavně Jiří Tomáš, který se sedmi góly vévodí kanadskému bodování. Oproti tomu KOVO na své body stále čeká, o uplynulém víkendu odehrálo dvě utkání, v nichž vstřelilo pouze jeden gól a hned jedenáct branek obdrželo!

14:00 TJ Snack Dobřany vs. SK Sudoměřice

Dalším, kdo čeká na první body do tabulky, je nováček z Dobřan. Také jemu se nedaří střelecky, průměr má jeden gól na utkání. Sudoměřice se naopak nacházejí v horních patrech tabulky. Během posledního zářijového víkendu dosáhly na čtyři body, když odehrály velmi vyrovnané dvě utkání.

16:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Plzeň

Letohrad dělí od Plzně tři body, mají však jedno utkání k dobru. Zatímco Letohrad slavil jasnou výhru nad KOVEM, Plzeň narazila na zatím bezchybné Autosklo. Svého soupeře sice jasně přestřílela, když vyslala na hostujícího gólmana téměř trojnásobek střel, než soupeř, ale do černého se netrefila ani jednou. Svoji střeleckou nemohoucnost bude chtít napravit, a tak Letohrad nečeká nic jednoduchého.

17:00 HC Kert Park Praha vs. HBC Hradec Králové 1988

Loňský vítěz odehrál dosud jen tři utkání, ale zatím se trápí. Slavil pouze jednu výhru a nachází se na deváté příčce. Naposledy podlehl o jednu branku Kladnu. Hradec odehrál utkání s KOVEM, se kterým si jasně poradil bez inkasované branky, proti Kert Parku na jeho půdě ho však čeká těžší úkol, protože pražský celek není na takové umístění zvyklý a bude chtít stoupat tabulkou vzhůru.

17:00 HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice vs. HBC Kladno

Autosklo zatím novým ročníkem proplouvá bez ztráty kytičky. Ve čtyřech zápasech vstřelilo jednadvacet branek, což je přes pět branek na utkání. Ani Kladno zatím nehraje špatně, zaznamenalo zatím pouze jednu porážku od Letohradu. V dalších třech zápasech už slavilo vítězství, může tak být prvním celkem, který najde recept na pardubický celek, do utkání však bude muset naplno vstoupit od první vteřiny.

Neděle 6.10.

11:00 TJ KOVO Praha vs. HBC Most

Jeden ze dvojice KOVO - Most se bude radovat z první letošní výhry, body se mohou rozdávat na obou stranách. O uplynulém víkendu odehrál Most dvě velmi dobrá utkání a výhry mu unikly v obou případech o malý kousek. Pokud naváže na zlepšující se výkon, může to být on, kdo bude slavit první výhru.

13:00 Elba DDM Ústí nad Labem vs. HC Kert Park Praha

Druhé utkání víkendu čeká na Ústí nad Labem i Kert Park. Elba DDM je zatím v letošním roce na domácí půdě neporažená. Ve společném duelu se však určitě odrazí sobotní utkání, které může nalít týmům krev do žil, nebo jim naopak může spoustu sil vzít.

13:00 HBK Karviná vs. HBC Plzeň

Karviná má výhodu toho, že v neděli odehraje jediné utkání celého víkendu, oproti tomu Plzeň už bude mít v nohách těžké utkání v Letohradu. Toho bude moct Karviná využít a připsat si další body do tabulky.