CROSSDOCK Extraliga

První ostrá repríza loňského atraktivního finále! Sledujte ji živě na TVCOM.cz!

Extraliga hokejbalu už je ke konci září v plném proudu a tento pátek 27.9. ve večerních hodinách dojde na první ostrou reprízu loňského jarního finále, a to mezi Kladnem a Kert Parkem Praha. Oba týmy zažívají podobný vstup do nové sezony.

Rysům se nepovedl východočeský výlet

Kladno vstoupilo do nového ročníku jasnou výhrou nad Sudoměřicemi a minulý týden bralo tři body také na pražské Palmovce. Mezi těmito střetnutími ale Kladno zajíždělo ještě na hřiště Letohradu, který přicestoval ze startu sezóny v Karviné bez bodu a role favorita tak rozhodně byla spíše přisuzována Kladnu. Opak byl ovšem pravdou! Jeleni Středočechům uzmuli všechny tři body a kladenští borci tak kousali první porážku v sezóně. Momentálně jim v tabulce, která je rozházená díky nesrovnanému počtu zápasů jednotlivých týmů, patří se šesti body čtvrtá pozice.

Zase ty Pardubice

Lužinští hokejbalisté odehráli zatím dva zápasy, ze kterých mají poloviční úspěšnost. Zatímco s nováčkem z Dobřan si na domácí půdě zcela hladce poradili, s Pardubicemi už to tak rozhodně nebylo. Východočeši zkrátka prokázali, že na Pražany umí a i tentokrát je na jejich vlastní domácí půdě dokázali porazit. Zatímco Pardubice tento výsledek v souhře s dalšími výhrami katapultoval do čela tabulky, pro mistra posledních tří let to žádný velký problém neznačí. Se třemi body jim sice patří až devátá příčka, znovu ale musíme zmínit zcela neporovnatelnou tabulku.

Tyto zápasy zkrátka vždy baví

Vrchol loňské sezóny přinesl právem střet právě těchto dvou celků. Série začínala na hřišti Kert Parku, kde Kladno dvakrát reálně sahalo po uzmutí minimálně jednoho vítězství. Jenomže se tak ani jednou nestalo a Kert Park o týden později v nejkratším možné čase dovršil už několikrát zmiňovaný zlatý mistrovský hattrick. V každém zápase vrcholu Extraligy však platilo: Diváci sledovali skvělé mače, v nichž nechyběla atraktivnost ani jedinou minutu! Stejně tak by tomu mohlo být, doufejme, i v pátek večer!

Tabulka CROSSDOCK Extraliga hokejbalu

POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1
Elba DDM Ústí nad...
0 0:0 0
2
HBC Pardubice
0 0:0 0
3
HBC Hostivař
0 0:0 0
4
HBC Hradec...
0 0:0 0
5
HBC Plzeň
0 0:0 0
6
HBC Svítkov Stars...
0 0:0 0
7
HBC Tygři Mladá...
0 0:0 0
8
HbK Karviná
0 0:0 0
9
HC Kert Park Praha
0 0:0 0
10
SK Hokejbal Letohrad
0 0:0 0
11
HBC Kladno
0 0:0 0
12
TJ Snack Dobřany
0 0:0 0