CROSSDOCK Extraliga

Rozhodněte o nejlepším hráči uplynulého víkendu v Extralize mužů

Do úterý 17.9. do 12:00 můžete na oficiálním facebookovém profilu Českomoravského svazu hokejbalu hlasovat o nejlepšího hráče uplynulého hracího víkendu v Extralize mužů! Mezi šestici nejlepších se dle výběru redakce probojovali dva osmnáctiletí junioři.

Lumír Rosůlek zažívá s Karvinou start do sezóny jako z partesu. Zkušený moravskoslezský ostrostřelec nasázel proti pražskému KOVU hattrick a při vítězství Karviné 5:1 přidal navrch jednu asistenci! Letohrad poprvé v sezóně nasadil do základní sestavy dalšího z jelení líhně talentů. Vojtěch Bogdány se pak trenérům odvděčil gólem a asistencí při vítězství nad favorizovaným Kladnem 4:1. Minulý víkend zářil stejně starý útočník Martin Stupka z Ústí nad Labem, jenž v severočeském derby nastřílel do sítě Mostu hattrick a v součtu s nedělním duelem proti Plzni přidal další asistenci.

Plzeň nezažila vůbec špatný víkend. Mečouni si v sobotu poradili v západočeském derby s Dobřany a v neděli vydolovali na půdě ústecké Elby při velké přestřelce bod. Nejvíce byl na hřišti vidět Jiří Benedikt, který za dva duely nasázel čtyři branky (v každém utkání dvě) a přidal dva přesné gólové pasy svým spoluhráčům. Josef Česák pak pomohl oslabenému pardubickému Autosklu sesadit mistrovský Kert Park na jeho domácí půdě dvěma góly, z toho ten druhý byl vítězný a navíc přidal jednu asistenci. Jakub Štefek ze Sudoměřic si pak řekl o nominaci do ankety o nejlepšího extraligového hráče víkendu jedním gólem a čtyřmi asistencemi. Jihomoravané o víkendu vyhráli dva zápasy proti Hradci i proti pražskému KOVU!