CROSSDOCK Extraliga

Nástup nového webu se blíží! Fanoušci se mohou těšit na moderní rozhraní

Již se začátkem nového ročníku 2019/20 měl být spuštěn zbrusu nový webový portál hokejbal.cz od firmy eSports. Vyskytly se však komplikace, ale fanoušci hokejbalu nemusí smutnit, protože na konci října bude vše napraveno!

„Firma eSports se vyjádřila, že ke konci října nebude problém dle našich parametrů nový informační systém vytvořit a otestovat ke zdárnému spuštění. Důvod je nasnadě, firma eSports má mnohé zkušenosti s tvorbou těchto systémů pro hokej (např. Extraliga, Champions League) ale i pro hokejbal (informační systém pro ISBHF). V návaznosti na vzájemnou funkčnost webu a IS budete informováni o všem podstatném v dostatečném časovém předstihu,“ slibuje zástupce ČMSHb Jaroslav Pikula.

Nový informační systém zjednoduší práci všem oddílům!

Důvod zdržení je prostý, to jest napojení a funkcionalita nového webu na nově tvořený informační systém tak, aby vše fungovalo, jak má. V případě napojení webu na stávající IS a následnému přechodu na nový IS od firmy eSports by došlo ke zbytečnému mrhání času, finančních prostředků (výrazné navýšení ceny) a dublování jedné věci. Nový web tedy bude přímo napojen na nový informační systém, na který se plynule přejde po jeho vytvoření na konci října, přičemž se tímto krokem ušetří množství času a zdrojů, které by na opakované napojení webu a IS bylo třeba.

Nový informační systém zjednoduší práci všem hokejbalovým funkcionářům. „Dopředu mohu říct, že snahou nového IS a jeho propojení na nový web bude kvalitativně navázat na stávající IS a ještě více zjednodušit práci všem oddílům např. v řešení matričních úkonů, kdy vše bude probíhat elektronicky z „pohodlí domova“,“ upozorňuje Jaroslav Pikula.