CROSSDOCK Extraliga

TV COM.cz míří do Letohradu! Jeleni zabojují o první body proti loňskému finalistovi

V loňském ročníku došlo Kladno až do finále Extraligy, kde podlehlo Kert Parku. Do nové sezóny vstoupili kladenští hráči plní chutě a Sudoměřicím nedali šanci na dobrý výsledek. Oproti tomu Letohrad v zápase s Karvinou musel celý zápas dotahovat, což mu sebralo mnoho sil a na vítězný zásah domácích.

Zápas 2. kola Extraligy mužů:

V rámci druhého kola na sebe v televizním duelu na TVCOM.cz narazí čtvrtý a druhý tým loňského ročníku. Kladno vstoupilo do nové sezóny na jedničku. Do cesty se mu postavily Sudoměřice, kterým nedovolilo skórovat. Svého soupeře přestřílelo, a i díky výbornému výkonu juniorského brankáře Víta Čapka zvítězilo na svém hřišti 6:0.

Letohrad na rozdíl od svého dalšího soupeře body nebral. Představil se na hřišti Karviné a prohrál těsným rozdílem jednoho gólu. Během první třetiny museli hostující hráči hned dvakrát dohánět ztrátu. V závěrečné třetině se Karviná dostala potřetí do vedení, tentokrát už Jeleni z východních Čech na branku odpovědět nedokázali a prohráli těsně 3:2.

Vzájemná utkání z loňského ročníku nemluví ve prospěch ani jednoho týmu, ale slibují napínavou podívanou. V obou případech vyhrál domácí celek a v obou případech byl rozdíl pouze jednobrankový. Letohrad se bude snažit dosáhnout na první body do tabulky, čeká ho však velmi těžký soupeř.

Sestavy z prvního kola:

SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Novák) – Vychytil, Hejtmánek J., Adamec, Anýž, Lajčiak, Lux F. – Macháček, Halbrštát, Faltus, Věchet (C), Cvejn, Hejtmánek D., Holuša, Zavřel, Palcer, Bogdány.

HBC Kladno: Čapek (Pulec) – Dědič, Haisman, Hrabár, Soukup, Důras, Kamenář, Kužel – Pražák, Barnošák, Schnaubelt, Eitler, Hnízdil, Kohout, Procházka, Prokop, Malecha, Zdrůbecký.