Reprezentace

Druhé měření sil již pro náš celek -> CZE-SVK 8:4

Most - 13.2.2005 - Ve druhém vzájemném měření sil naší a slovenské reprezentace se tentokráte prosadil náš celek, který svého soupeře doslova rozstřílel a to především díky výborné první třetině.

Česká republika – Slovensko 8:4 (4:0, 2:3, 2:1)

branky: 1. Novák (Bednář), 10. Kejř (Novák), 10.Loskot (Štěpánek, Hůja), 14. Poláček (Konderla), 27. Novák (-),30. Štěpánek (Loskot), 40. Kejř (Novák), 43. Loskot (Pavlík, Hůja) PP – 21. Antl (Matejička), 24. Matejička (Antl), Matejička (Varga), Kapánek (Simon) PP

vyloučení: 5:2, využití: 1:1, poměr střel: 28:16

Druhé utkání bylo od sobotního zcela odlišné. Český tým vstoupil do utkání aktivně a již po 24 vteřinách překonal poprvé soupeřova brankáře Novák. Trvalá převaha domácího mužstva byla vyjádřena ještě dalšími třemi brankami během první třetiny. Uspokojení a opuštění systému znamenalo ve druhé třetině snížení vedení až na jednu branku. Čeští hokejbalisté ale díky druhé trefě Nováka a chvíli na to Štěpánka opět soupeři odskočili. Třetí třetina už byla opět v režii našich hráčů, kteří svůj náskok ještě zvýraznili.

trenér Miroslav Přerost: "Změna nasazení a přesné plnění taktických pokynů přinesla jednoznačnou převahu především v první třetině. Naopak opuštění obojího v druhé třetině zápas mohlo zbytečně zkomplikovat. Celkově jsem ale s výkonem týmu spokojen."

sestava ČR:

Donauschachtl (25. Vydra) – Kadaně, Pejřimovský, Kejř, Novák, Bednář – Pavlík, Chmel, Hůja, Loskot, Štěpánek – Kosina, Dědič, Bálek, Hubač, Juráček – Příhoda, Rejthar, Zeman, Konderla, Poláček