Reprezentace

Nominace na soustředění v Mostě

Na první soustředění reprezentačního týmu v Mostě ve dnech 13. a 14. listopadu 2004 pozval trenér Miroslav Přerost 34 hráčů. V nominaci má zastoupení všech dvanáct mužstev Extraligy. Nejvíce zástupců do Mostu přijede z Plzně a Ústí nad Labem (6). Kladno a Letohrad budou mít čtyři zástupce.

Tři hráči jsou z Kova, po dvou vysílají Sudoměřice, Třinec, Jihlava a Most. Brno, Hradec Králové a České Budějovice mají po jednom zástupci.

Na reprezentaci v příštím roce čeká 6. MS, které se uskuteční od 13. do 18. června v USA v Pittsburghu. Z roku 2001 a 2003 budou naši reprezentanti obhajovat stříbrné medaile.

Brankáři: Vydra (Ústí nad Labem), V. Poláček (Kovo), J. Procházka (Kladno), Donauschachtl (Plzeň).

Obránci: Pavlík, Chmel, Loskot (všichni Ústí nad Labem), Kosina (Kovo), Babic (Sudoměřice), Hodovník, Kvajzar (oba Letohrad), Pejřimovský, Koláčný (oba Kladno), Dědič (Třinec), Zeman, M. Kadaně (oba Plzeň).

Útočníci: Hůja, Štěpánek (oba Ústí nad Labem), L. Poláček (Kovo), M. Věchet (Sudoměřice), Kvasnička, Kubeš (Letohrad), Belšan (Kladno), Juráček, Bednář, O. Kejř (všichni Plzeň), M. Hubač, Smutný (oba Jihlava), Nýdl (České Budějovice), Kypet, Švancar (oba Most), Konderla (Třinec), Popolanský (Brno), Novák (Hradec Králové).

Další podrobnosti ohledně organizace soustředění budou v brzké době distribuovány všem extraligovým oddílům na jejich kontaktní emailové adresy.