Reprezentace

Hokejbalová reprezentace absolvovala první ze série soustředění

Most - V mostecké hale se o víkendu 11.-12.prosince 2005 sešli adepti reprezentace pro nadcházející období.

Širší výběr hráčů absolvoval pod vedením Josefa Kadaněho tři tréninkové jednotky, ale i individuální pohovory, které měly za cíl přinést vedení týmu další informace o jednotlivých hráčích a získat tak ucelený obrázek.

Na otázku zda soustředění splnilo sůj účel odpověděl Josef Kadaně: "Aby splnila akce moje představy téměř stoprocentně tak na to bychom potřebovali minimálně jednou tolik času. Někteří nově příchozí hráči naznačili svoje možnosti, dále myslím, že máme alespoň ve dvou případech vyřešený strategický post – středního útočníka. Ačkoli nebyl camp zaměřený na brankáře, líbil se mi např. Pavel Brém. Na celkové hodnocení je v tuto chvíli brzo ale mám spoustu vlastních poznatků, dostatek natočeného materiálu a také postřehy trenérů osmnáctky, kteří mně velmi pomohli a ještě jednou bych jim chtěl poděkovat. Během neděle jsem mluvil s několika hráči a věřím, že to byly stejně jako u Pavla Kormundy pozitivní dialogy."

Vzhledem k neúčasti hlavního trenéra reprezentace Miroslava Přerosta, vedl celé soustředění jeho asistent Josef Kadaně a vypomáhali mu osobnosti z reprezentační osmnáctky Tomáš Macko a Michal Krček. "Nezaznamenal jsem žádnou reakci na neúčast Miroslava Přerosta. Ale bylo to možná i proto, že celý víkend byl pro mne hektický a snažil jsem se především dělat a řešit věci, které jsem si naplánoval", doplnil J.Kadaně.

A další program seniorské reprezentace? "Následovat bude vyhodnocení učinkování jednotlivých hráčů z nasbíraných materiálů. Hráči budou také více sledováni než tomu bylo loni. Další sraz by měl být v červnu. Mělo by jít o vícedenní setkání doplněné o avizované a tolik potřebné mezistátní zápasy. Dobrým signálem je zájem klubového vítěze Kanady přiletět v tomto období do České republiky", uzavřel Josef Kadaně.