1. liga

Zápas kola poprvé v 1.lize! Přelouč vyzve obhájce z Poličky

Úplně poprvé v historii se budeme v rámci našeho zápasu kola zaměřovat na duel druhé nejvyšší soutěže. Konkrétně zamíří naše kroky na východ Čech, kde se ve šlágru kola proti sobě představí Jestřábi Přelouč a Kometa Polička.

Obhájce titulu začíná v lize ztrácet a na horké půdě Přelouče rozhodně nebude plnit roli favorita.

Rozjetá mašina se nečekaně zasekla

Kometa Polička v pozici obhájce titulu vstoupila do soutěže velmi odhodlaně a v prvních duelech neměla konkurenci. Postupem času ale začíná klesat tabulkou níže. V současné době jí to stačí „pouze“ na šesté místo, jenže oproti největším konkurentům má o jeden, a v případě Dobřan dokonce o dva odehrané zápasy méně. Sérii venkovních zápasů zakončí Kometa právě v Přelouči, kde se bude chtít vrátit zpět na vítěznou vlnu.

Jestřábi budou spoléhat na domácí prostředí

O hřišti v Přelouči se všeobecně ví, že se odsud body nevozí úplně jednoduše. A to platí i letos. V podzimní části se ještě nestalo, že by Jestřábi před vlastními fanoušky v řádné hrací době padli, do nájezdů to dokázala dotáhnout pouze Opava, Mladá Boleslav a Nové Strašecí. Navíc je Přelouč ve velké formě a po čtyřech výhrách v řadě vystoupala v tabulce až na čtvrté místo prvoligové tabulky. Střelecky se Jestřábi mohou opřít o Luboše Moravce, který se s jedenácti góly řadí k nejlepším střelcům soutěže.

Zápas kola startuje v neděli 19.11.2017 ve 14 hodin!