1. liga

Sudoměřice uspěly v Hodoníně, Lokomotiva přehrála Poličku

1.liga Východ - Na zápasy chudý víkend panoval také na Východě, hrálo se pouze v neděli a to na čtyřech stadionech. Zajímavý zápas se odehrál v Hodoníně, kam dorazily Sudoměřice. Rozdíl byl dvoubodový a hosté chtěli udržet kontakt s čelem tabulky.

Po vyrovnané první třetině, ve které se diváci branky nedočkali, se hodně důležité událo ve druhé periodě. Sudoměřice se dostaly do vedení a to v závěrečném dějství ještě navýšily. Tři body je tak posunuly na třetí místo

Ve druhém zápase sehrála skvělou partii podceňovaná Přelouč, která do duelu proti Paramu Svítkov Stars Pardubice nastoupila opravdu zostra. Čtyři góly v první periodě velice určily ráz a směr zápasu, i když domácí se velice dlouho drželi poměrně na dostřel. Svoje vedení v posledním dějství ještě jednou brankou navýšili a radovali se z vítězství 5:2.

„Vrátili jsme soupeři poslední porážku ve velkém stylu. Byli jsme důraznější, rychlejší a zaslouženě vyhráli. Ten kdo nás odepisoval, tak naše mužstvo vůbec nezná,“ hodnotí zápas kapitán Přelouče Šmíd. V posledním odehraném utkání tohoto víkendu byl velmi vyrovnaný boj mezi Poličkou a Českou Třebovou.

Kometa se dostala v první patnáctiminutovce do vedení, ale to se jí udržet nepodařilo. Ač měla Lokomotiva hned šest přesilových her, ani jednu se jí využít nepodařilo. Skóre se nakonec přece jen přehouplo na stranu hostí a České Třebové se podařilo náskok uhájit až do závěrečné sirény. Konečný výsledek je 4:3 pro Lokomotivu.

Poslední zápas mezi Enviformem Třinec a Vsetínem bude v příštím týdnu řešit ligová komise.