1. liga

Předposlední kolo o osmičce nerozhodlo. Boj o poslední místo vyvrcholí o víkendu

I. NHbL – východ: Jen čtyři zápasy mělo na programu předposlední kolo I. NHbL východ. Opava s Porubou si své zápasy předehrály už o minulém víkendu a tak se teď další duely dohrávaly. Jihlava potvrdila své suverénníroli favorita.

Doma porazila Přelouč a dala dokonce tři góly během jedné minuty. Plány o play-off Poličce překazili hráči Pardubic. Ta teď možnost postupu do vyřazovacích bojů nemá ve svých rukách, ale musí v posledním kole vyhrát a čekat na zaváhání Hodonína. O dalších sedmi účastnících už je rozhodnotu. Čeká se jen na konečné pořadí. I tím může další kolo zamíchat.

I. NHbL – východ: Jen čtyři zápasy mělo na programu předposlední kolo I. NHbL východ. Opava s Porubou si své zápasy předehrály už o minulém víkendu a tak se teď další duely dohrávaly. Jihlava potvrdila své suverénníroli favorita. Doma porazila Přelouč a dala dokonce tři góly během jedné minuty. Plány o play-off Poličce překazili hráči Pardubic. Ta teď možnost postupu do vyřazovacích bojů nemá ve svých rukách, ale musí v posledním kole vyhrát a čekat na zaváhání Hodonína. O dalších sedmi účastnících už je rozhodnotu. Čeká se jen na konečné pořadí. I tím může další kolo zamíchat.