1. liga

1. Liga: na rozjezd čeká 5 duelů! Ukáže Suchdol sílu v letošním ročníku?

Letošní ročník 1. Ligy se rozrostl o několik týmů a soutěž byla rozdělena do dvou divizí – Východ a Západ. Tuto neděli 5. září tak prvoligou sezónu čeká 5 zajímavých zápasů. Kdo se přes léto na zápasy nejlépe připravil? To se ukáže již tento víkend!

Na východě se nově v 1. Lize představí HBC Hodonín, který v neděli prověří rezerva Autoskla. Svítkov pojede zápolit na asfaltový povrch Malenovic. Na západě Čech zase uvidíme v premiéře Pedagog České Budějovice proti Ještěrům z Ústí nad Labem. Suchdol na domácím hřišti vyzve nováčka, Vlčí Smečku z Ústí nad Labem. Do akce také naskočí rezervní tým Dobřan proti Prachaticím.

Divize Východ

Neděle 5. září 2021 14:00 HBC Malenovice – HBC Svítkov Stars Pardubice

Neděle 5. září 12:00 HBC Hodonín – HBC Pardubice B

Potvrdí Svítkov svoji formu z předchozí sezóny? Jak na tom budou Čamlíci?

Do zlínské Metropole budou zajíždět ke svému prvnímu klání Hvězdy ze Svítkova, které v dohrávce dosáhly na stříbrné medaile. Tuto sezónu se opravdu potvrdí to, zda Pardubice jako tým dozrály. Mají na to? Svítkov sčítá menší ztráty z důvodu účasti Ježků z Heřmanova Městce v 1. Lize. Jaké tým zasáhly změny? Bude to mít vliv na zápas proti Čamlíkům? Malenovice můžou těžit z výhody domácího hřiště, ale bude jim to něco platné? Jak Zlíňané doplnili svůj kádr?

S čím překvapí Hodonín? Bude Autosklo letos zkušenější?

Jako staronový tým se do 1. Ligy vrací Hodonín, který pár let zápolil v druhé lize na jižní Moravě. Tento celek má mnoho hráčů a v 2. Lize odváděl skvělé výkony. Druhá nejvyšší soutěž se však hodně změnila, bude na to Hodonín stačit? Hned první prověrku budou mít Moravané těžkou. Čeká na ně totiž tým mladých borců z pardubického Autoskla, kteří se loni prezentovali dobrým hokejbalem. Pomůžou hokejbalistům z Polabin nové zkušenosti z minulé sezóny k lepším výsledkům?

Divize Západ

Neděle 5. září 15:00 HBC Prachatice – TJ Snack Dobřany B

Neděle 5. září 15:00 SK Pedagog České Budějovice – HBC Ještěři Ústí nad Labem

Neděle 5. září 15:00 SK Suchdol nad Lužnicí – Vlčí Smečka Ústí nad Labem

Vrátí se Horalové zpět na výkonnostní úroveň z minulých let? Prověří je rezerva Šneků!

Horalové v minulých dvou sezónách nezažívali příliš velké nadšení z hokejbalu. Potkala je velká marodka, a to se odrazilo i ve výsledcích. Prachatice hrát hokejbal umí. Doufejme, že přes léto se Horalové sešikovali a vrátí se zpět. První prověrka je čeká proti Dobřanům, které nastavily podobný formát jako pardubické Autosklo. Za rezervní tým Šneků budou nastupovat ještě mladší hráči než jsou v A-týmu a budou se oťukávat mezi muži. Jaký přínos to pro Snack bude?

Souboj nováčků na západě Čech! Jak se s 1. Ligou poperou Pedagogové a Ještěři?

České Budějovice v loňské nedohrané sezóně válcovaly druhou ligu na jihu Čech. Po 6 duelech byly první. Jak se ale Pedagogové zvládnou naladit na 1. Ligu? Bude jejich trénink, zkušenosti a herní praxe stačit na zkušené celky 1. Ligy? Na to stejné se můžeme ptát stálice 2. Ligy na severu Čech, Ještěrů z Ústí nad Labem. Tento celek se vždy pohyboval v horních částech tabulky. Bude však jeho tvrdá hra stačit na prvoligovou smetánku?

Mistr 1. Ligy vyzve Vlčí Smečku! Jak ustojí Ústí nad Labem tento tlak?

Suchdol v dohrávce 1. Ligy vybojoval celkové vítězství, ani jeden zápas hráči z jihu Čech neprohráli. Teď je čeká nová výzva v normálním formátu 1. Ligy. Sedne jim tato sezóna jako ta minulá? První duel je čeká proti Vlčí Smečce. Ta ve 2. Lize na Severu Čech dominovala v přerušené sezóně. Bude pro Vlky 1. Liga velké sousto, nebo se adaptují?

I druhá nejvyšší soutěž Vám nemusí unikat. Některé zápasy možná najdete na portálu Onlajny.com nebo jejich vývoj a průběh sledujte přes online zápisy na našem webu hokejbal.cz v rubrice 1. Liga!