1. liga

Týmy z východních Čech míří na Moravu! Najde Vlčí smečka konečně přemožitele?

Jak na východě, tak na západě se nám začíná 1. Liga pěkně zamotávat. Buldoci z Brna se ženou kupředu, zastaví je ježčí skvadra? Pardubice budou mít šanci se dotáhnout na vršek tabulky. Jak si poradí s asfaltovým povrchem? Pedagog se bude snažit okrást Vlky a Ještěři vyzvou Suchdol nad Lužnicí.


Malenovice potřebují zabrat! Jak se na zápas těší Ondřej Hradil proti Svítkovu?

Ondřeji, jak hodnotíte probíhající sezónu? Jste na posledním místě, ale tabulka je vyrovnaná.

Z hlediska umístění v tabulce nejsem spokojen a doufám, že se to zlepší v následujících zápasech. Věřím, že se naše výsledky zvednou a budeme mít i více štěstí v zápasech, kdy o vítězství rozhodují maličkosti.

Určitě chcete postoupit do play-off a stále hledáte tu správnou formu. Kde to vázne?

Ano, postup do play-off je naším cílem pro tuto sezónu. Řekl bych, že máme velkou smůlu ve vyrovnaných zápasech, špatnou koncovku a nezkušený tým.

Teď vás čeká duel proti Svítkovu, ve kterém chcete uspět. Bude pro vás výhodou asfaltový povrch?

Na beton jsme víc zvyklí a věříme si na něm. Ve Svítkově jsme prohráli o jedinou branku, tak doufám, že doma na asfaltu to urveme za 3 body.

Osobně se Vám velmi daří. Táhnete svůj tým kupředu s devíti kanadskými body, ale ve výsledku to není v tabulce vidět. Nemrzí Vás to?

Mrzí, snažím se vždycky hrát pro tým a co nejvíce mu pomoct. Máme v týmu dost šikovných hráčů, takže to není jen na mně.

Ukážou Ježci svoji sílu i na hřišti Brna?

V divizi Východ se těšte na 3 duely. Brno bude hájit první místo v tabulce proti Heřmanovu Městci. Potrápí Východočeši Buldoky stejně jako Poličku? Hodonín se utká s rezervou Pardubic a Svítkov čeká nelehký boj v Malenovicích. Kdo uzme důležité body? Na jihu Čech se uskuteční velké bitvy. Pedagog přivítá Vlčí smečku. Pomůže Českým Budějovicím domácí hřiště k tomu, aby porazily lídra tabulky? Suchdol bude čekat na příjezd Ještěrů.