1. liga

Další kolo 1. Ligy! Potvrdí Svítkov svoji formu proti Kometě? Kdo ovládne jihočeské derby?

První listopadová neděle nabídne celkem 6 zápasů. Tři se uskuteční ve východní divizi a další tři v té západní. Na východě je situace velmi vyrovnaná a nikdo není velkým favoritem. Na západě Čech se situace také zamotává. Vlčí smečka však zůstává na vedoucí pozici! Jak dopadne další kolo 1. Ligy?


Ještěři z Ústí nad Labem hodně zaváhali! Kde hledá chybu Tomáš Tóth?

Tomáši, patříte k favoritům divize západ a své soupeře jste válcovali. Ale teď přišla krize a vy prohráli 4 utkání v řadě. Kde vidíte chybu?

Tak začátek byl určitě super a dařilo se, ale bohužel poté přišly menší výpadky a absence. Někdy jsme prohráli velmi smolně.

Těsně jste prohráli s Prachaticemi, Vlčí smečkou a Suchdolem. Není to škoda bodů?

S Prachaticemi chybělo plno lídrů týmu a bylo to znát. Hratelné to ale určitě bylo. Vlčí smečka, tak tam jsme si určitě nezasloužili prohrát. Tam přišlo nesmyslné vyloučení na konci zápasu za stavu 2:2 a pak jsme i naší chybou dostali smolný gól snad 9 vteřin před koncem. Suchdol? Tak tam jsme opět chybou darovali body, což se stává, ale nutno dodat, že jsem nepochopil vyloučení na konci zápasu, když jsme se nadechovali k tlaku. Ale to jsou bohužel smolné prohry, které nás teď proberou.

Jak se k této pozici stavíte? Budete se snažit vrátit na vítěznou vlnu proti Šnekům, kteří jsou na posledním místě?

Proti Šnekům zabereme a budeme chtít udělat 3 body, které nás nakopnou a budeme chtít se vrátit na vítěznou vlnu. Každopádně si myslím, že Venca Šlehofer to má udělané skvěle jeho chytrostí. Jemu nejde o výsledky, ale aby kluci, hlavně junioři, kteří nemají místo v sestavě A týmu, dostávali prostor v 1. Lize. Aby se popřípadě okoukali a v budoucnu byli k dispozici pro A tým.

Jste novým účastníkem 1. Ligy. Co vás k přihlášení vedlo a jaké jsou vaše prvoligové cíle?

Tak cílem je určitě udělat play-off. To chce asi většina týmů, ale myslím, že tým na to máme. Proč se to přihlásilo nevím, ale jsem za to rád. Je to kvalitní soutěž a rozhodně se tu neztrácíme. Já přišel až na začátek sezóny na střídavý start.