1. liga

Vyšlápne si Hodonín na silné Pardubice? Jak dopadne duel Suchdolu a Vlčí Smečky?

1. Liga je opět v plném proudu a Vy se můžete těšit na dalších 6 zápasů, přičemž se v každé divizi odehrají 3 duely. Ve východní divizi je to hodně nabité a každý bod bude rozhodovat o tom, kdo postoupí do play-off. V západní divizi je čtyřka téměř jasná, jak na to však zareagují Prachatice?

Porazí Brno poličskou Kometu i podruhé? Překvapí Dobřany prachatické Horaly?

Ve východní divizi vyjede poličská Kometa k zápasu do Brna, kde ji čeká lídr východní tabulky. Odolají Buldoci Kometě, která si dobrým výkonem vyšlápla na Ježky? Svítkov bude zajíždět na půdu Malenovic, kde na něj bude čekat nepříjemný asfalt. Čamlíci musí využít domácí výhody, vyjde jim to? Hodonín vyzve hráče Polabin, kteří potřebují body. Nebo se Hodonín dotáhne na postupující čtyřku?

Foto: Štěpán Havran. Buldoci v minulém kole přehráli Svítkov. Jak dopadnou proti Poličce?

Pokusí se Hodonín dotáhnout na postupovou čtyřku? Ve stejné situaci jsou Prachatice!

Pokud chtějí Horalové do play-off, tak musejí jednoznačně porazit Dobřany. S jakou formou se na západě Čech sešly Prachatice? Pedagog po skalpu Suchdola čeká další těžký soupeř. Tentokrát si to České Budějovice rozdají s Ještěry z Ústí nad Labem. Dokáží je porazit? Šlágrem kola bude souboj Vlčí Smečky, která vyzve suchdolské hokejbalisty. Padne Suchdol na svém hřišti i podruhé?